in ,

Bréking! Imádják az olaszok Orbán Viktort! Felállva énekeltek közösen! + Orbán beszéd – Videó

Exkluzív

 

''L'europa del popolo e L'europa dei popoli'' ascolta l'intervento del primo ministro d'Ungheria Viktor Orbán #Atreju19

Gepostet von Giorgia Meloni am Samstag, 21. September 2019

 

Olasz jobboldali pártok meghívására Rómába utazott Orbán Viktor. Kitörő örömmel, és közös énekléssel fogadták a miniszterelnököt!

 

Beszédében Orbán Viktor úgy fogalmazott,

Magyarország 2010-ben olyan állammodellt hozott létre, amelyet Brüsszelből erősen támadtak. De míg a Brüsszelben sokan készen kapták a demokráciát, nekünk meg kellett érte küzdenünk.

A migrációval kapcsolatban arról beszélt, ő már 2015-ben látta, hogy az európai vezetők szemlélete lerombolja az európai életformát. A bevándorlás az ő ideológiai céljukat szolgálja, szavazókat importálnak, akiknek meg fogják adni az állampolgárságot. Míg mi úgy tekintünk Európára, mint nemzetek szövetségére, magyarázta.

Válaszolt Giuseppe Conte olasz miniszterelnöknek is is, aki délelőtt kijelentette, Orbán magára hagyta Matteo Salvinit, amikor nem lépett ki vele együtt az Európai Néppártból.

Hallottam, hogy délután kollégám azt javasolt önöknek, hogy faggassanak engem arról, hogy Magyarország miért nem segíti Olaszországot a menekültek átvételével. Van, amiben tud segíteni Magyarország Olaszországban, de a menekültek kvóta szerinti átvételében nem.

 

mindenszo.hu

Nem stadion – 350 milliós fejlesztés a zirci kórházban

Exkluzív – Így énekeltek Orbánnak az olaszok – videó