in ,

Bréking! Elfogyott a baloldal többsége a fővárosi közgyűlésben, ezért a főpolgármester inkább határozatképtelenséget állapított meg!

Nagyon ciki

Belső informátorunk szerint a bizottsági ülések a mai napon még rendben lezajlottak, de a közgyűlés előtt a jelen levő baloldali polgármesterek már nem mentek be a helyükre, inkább a folyosón lézengtek. 

Tették ezt azért, hogy Pikó és Niedermüller hiányzása miatt nehogy azt a látszatot keltsék, hogy elfogyott a főváros baloldali többsége. Pedig ez történt. Elfogyott. A baloldali polgármesterek ugyan jelen voltak, de inkább a folyosón lézengtek a munka helyett, így a főpolgármester ki tudta jelenteni azt a hamis állítást, hogy határozatképtelenség miatt nem lesz közgyűlés.

A következő pedig valóban nem tudni mikor lesz, hiszen a járvány miatt bárki kieshet a közgyűlésből a fertőzés miatt.

Számos, konszenzuson alapuló döntést kellett volna ma meghoznia a fővárosnak, de helyette inkább a politikai presztízskérdéseket előtérbe helyezve mégsem születtek ma döntések. Pl. a színházi igazgatók kinevezése is elmaradt, illetve számos, fontos fővárosi felújítási kérdésben is elhalasztották a szavazást.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A hazug Pulaitól kijött egy újabb hazug felmérés – Felmérte az ellenzéki Publicus Intézet, hogy a budapestiek elégedetlenek az ország ügyeivel kapcsolatban

Az agynéma K. Gergely pártja meg akarja tiltani a nyugdíjasoknak, hogy használják a tömegközlekedést