in ,

A hazug Pulaitól kijött egy újabb hazug felmérés – Felmérte az ellenzéki Publicus Intézet, hogy a budapestiek elégedetlenek az ország ügyeivel kapcsolatban

Megállás nélkül hazudnak

Mielőtt sajtószemlénket közöljük, néhány kommentár a hírhez: a Pulai nevű ember annak a Publicusnak a feje, aki rendszeresen telehazudja a Hír Tv stúdióit a marhaságaival. Tudatosan hazudik, tudatosan vezeti félre az embereket, ezért kérünk mindenkit, hogy a Publicus felméréseit is így kezeljék.

 

És mindezt a kommunista Népszava tálalja.

A “független” Pulai Andrásék nagyot mentek, a megrendelésre elkészített felmérésük alapján a megkérdezett fővárosiak 41 százaléka egyáltalán nem, 19 százalék pedig inkább nem elégedett az ország ügyeivel kapcsolatban. Az is kiderült, hogy leginkább a fiatalok elégedetlenek.

 

Viszont óriási az eltérés a pártszimpátia alapján. A fideszes szavazók alig 7 százaléka elégedetlen azzal, ahogy az Orbán-kormány irányít, az ellenzékiek 75 százalékának viszont nem tetszik a kabinet tevékenysége. Kisebb a két tábor közötti különbség Budapesten: még a fővárosban élő kormánypártiak 38 százaléka is elégedett a Karácsony Gergely főpolgármester vezette városháza munkásságával, a budapesti ellenzékiek körében ez az arány 43 százalék – emeli ki a lap.

A Publicus továbbá a budapesti kerékpárutakra is rákérdezett: a válaszadók mindössze 18 százaléka támogatja teljes mellszélességgel a kerékpársávok kialakítását, a relatív többség (45 százalék) azonban az autósok pártján áll. A legkevésbé a fideszesek (8 százalék), a leginkább a momentumosok (48 százalék) támogatják a biciklis sávok elkülönítését.

Ennél nagyobb hazugsággal ki sem jöhettek volna…

Na, menjetek a kurva anyátokba!  – írja a vadhajtasok.hu

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Fekália, kosz, mocsok: így néz ki a diákok által megszállt SZFE

      Bréking! Elfogyott a baloldal többsége a fővárosi közgyűlésben, ezért a főpolgármester inkább határozatképtelenséget állapított meg!