in , , , ,

Bréking! Dobrev Klára és Fegyőr háborúba akarja sodorni Magyarországot – Itt a bizonyíték

Fegyőr fegyvereket akar küldeni, Dobrev meg ukrán zászlónak öltözött, majd segítséget ígért Ukrajnának, az oroszokkal szemben!

Történt két dolog a hazai közéletben, aminek egyenes következménye akár az lehet, hogy Magyarország háborúba sodródik. És ahogy mint mindig a történelemben, ez újra a baloldalnak lenne köszönhető.

 

Fekete-Győr András fegyvereket küldene Ukrajnának

Egy felelős magyar kormánynak elrettentés-politikára van szükség a Momentum volt elnöke szerint.
Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke a Magyar Hangnak írt publicisztikájában értékelte az ukrán helyzetet. Szerinte Orbán Viktor „mára csakis Moszkva nemzetközi befolyásának erősítésén dolgozik”, később azonban azt is mondja: a „lehetőségekhez képest kiegyensúlyozott kapcsolatokra kell törekedni Oroszországgal, ahogy ezt a nyugati országok is teszik”.

Csak azt és csak úgy, ahogy Brüsszel.
Fekete-Győr szerint a NATO- és EU-szövetségesekkel együtt „olyan lépéseket helyezhetünk kilátásba, amelyek jelentős mértékben növelnék Moszkva számára a költségeket, ha egy offenzíva megindítása mellett döntenének”. Hozzátette:

Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára”
A volt Momentum-elnök szerint Magyarországnak „elrettentés-politikára van szükség” Oroszországgal kapcsolatban.

 

 

Dobrev Klára

 

Philip így ír arról, hogy mit művelt Dobrev Klára:

❗️ILYEN NINCS❗️DOBREV KLÁRA UKRÁN ZÁSZLÓANYÁNAK ÖLTÖZÖTT,
majd az ukrán nagykövetnek azt is megígérte, ha április 3-án az ellenzék nyeri a választásokat, akkor “az új kormány a leghatározottabban ki fog állni Ukrajna szuverenitása érdekében”.
Néhány napja a Fekete-Győr nevű agysebész küldött volna fegyvereket Ukrajnába, most meg Gyurcsány felesége öltözik ukrán nemzeti színekbe…

Képzeljük el egyetlen pillanatra, hogy ezek nyernek április 3-án! Képzeljük el, és miután megborzongtunk, kövessünk el mindent annak érdekében, hogy a választásokon letöröljük az önelégült, hálózati mosolyt az arcukról! Le kell győznünk őket, a hazánkért!!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

 

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „Dobrev Klára 14 ó. Hosszú és tartalmas telefonmegbeszélést folytattam Liubov Nepop asszonnyal, Ukrajna Magyarországra akkreditált nagykövetével. A beszélgetés központjában értelemszerűen Oroszország egyre fokozottabban fenyegető agressziója állt. Elmo... Tovább สรัยานาแุบมล we”

 

 

Fekete-Győr András és Dobrev Klára politikai megnyilvánulásai akár háborúba is sodorhatják Magyarországot! Azt pedig egyetlen magyar állampolgár sem akarja, főleg nem Kárpátalján!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Egy szektás hajléktalant akar köztársasági elnöknek a baloldal

      Ezt is unja – Az megvan, hogy a kampány közepén Kamu Geri elment síelni? Erre is sz*rik – Videó