in , , , ,

Bréking! Dobrev Klára és Fegyőr háborúba akarja sodorni Magyarországot – Itt a bizonyíték

Fegyőr fegyvereket akar küldeni, Dobrev meg ukrán zászlónak öltözött, majd segítséget ígért Ukrajnának, az oroszokkal szemben!

Történt két dolog a hazai közéletben, aminek egyenes következménye akár az lehet, hogy Magyarország háborúba sodródik. És ahogy mint mindig a történelemben, ez újra a baloldalnak lenne köszönhető.

 

Fekete-Győr András fegyvereket küldene Ukrajnának

Egy felelős magyar kormánynak elrettentés-politikára van szükség a Momentum volt elnöke szerint.
Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke a Magyar Hangnak írt publicisztikájában értékelte az ukrán helyzetet. Szerinte Orbán Viktor „mára csakis Moszkva nemzetközi befolyásának erősítésén dolgozik”, később azonban azt is mondja: a „lehetőségekhez képest kiegyensúlyozott kapcsolatokra kell törekedni Oroszországgal, ahogy ezt a nyugati országok is teszik”.

Csak azt és csak úgy, ahogy Brüsszel.
Fekete-Győr szerint a NATO- és EU-szövetségesekkel együtt „olyan lépéseket helyezhetünk kilátásba, amelyek jelentős mértékben növelnék Moszkva számára a költségeket, ha egy offenzíva megindítása mellett döntenének”. Hozzátette:

Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára”
A volt Momentum-elnök szerint Magyarországnak „elrettentés-politikára van szükség” Oroszországgal kapcsolatban.

 

 

Dobrev Klára

 

Philip így ír arról, hogy mit művelt Dobrev Klára:

❗️ILYEN NINCS❗️DOBREV KLÁRA UKRÁN ZÁSZLÓANYÁNAK ÖLTÖZÖTT,
majd az ukrán nagykövetnek azt is megígérte, ha április 3-án az ellenzék nyeri a választásokat, akkor “az új kormány a leghatározottabban ki fog állni Ukrajna szuverenitása érdekében”.
Néhány napja a Fekete-Győr nevű agysebész küldött volna fegyvereket Ukrajnába, most meg Gyurcsány felesége öltözik ukrán nemzeti színekbe…

Képzeljük el egyetlen pillanatra, hogy ezek nyernek április 3-án! Képzeljük el, és miután megborzongtunk, kövessünk el mindent annak érdekében, hogy a választásokon letöröljük az önelégült, hálózati mosolyt az arcukról! Le kell győznünk őket, a hazánkért!!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

 

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „Dobrev Klára 14 ó. Hosszú és tartalmas telefonmegbeszélést folytattam Liubov Nepop asszonnyal, Ukrajna Magyarországra akkreditált nagykövetével. A beszélgetés központjában értelemszerűen Oroszország egyre fokozottabban fenyegető agressziója állt. Elmo... Tovább สรัยานาแุบมล we”

 

 

Fekete-Győr András és Dobrev Klára politikai megnyilvánulásai akár háborúba is sodorhatják Magyarországot! Azt pedig egyetlen magyar állampolgár sem akarja, főleg nem Kárpátalján!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Egy szektás hajléktalant akar köztársasági elnöknek a baloldal

Ezt is unja – Az megvan, hogy a kampány közepén Kamu Geri elment síelni? Erre is sz*rik – Videó