in ,

Bréking! – Az ellenzék kövekkel verné agyon Tarlós Istvánt és a fideszeseket

“Hullájuk jó lesz trágyának” – Medgyessy tolmácsa kövekkel verné agyon Tarlós Istvánt és a fideszeseket

Blogoldalán hányt epét és buzdít fideszesek meggyilkolására Bereczky Tamás, a korábbi MSZP-s miniszterelnök, Medgyessy Péter volt tolmácsa, aki Tumblr-oldalán azt böfögte fel magából, hogy Tarlós Istvánt, Hassay Zsófiát és a “többi gazembert” is kövekkel kellene agyonverni, “hullájuk pedig jó lesz trágyának”. Bereczky agresszióját a “csehszlovakkem”, alias Bőtös Botond is kedvelte, aki korábban az Átlátszóra és az Indexre is írt cikkeket és azon véleményét is világgá kürtölte, hogy a fideszesek testét az árokpartról kellene fellapátolni egy IFA-ra.

Tarlós Istvánt, Hassay Zsófiát és a “többi gazembert” is kövekkel verné agyon Bereczky Tamás, Medgyessy Péter korábbi tolmácsa, aki a közösségi oldalként is működő Tumblr-en szólított fel jobboldali politikusok elleni agresszióra – szúrta ki a Mandiner.
„Sétálok Budapesten, az jutott eszembe, hogy szedjük fel azt a sok követ, azzal verjük agyon a Tarlóst meg a Hassayt és a többi gazembert, a hullájuk jó lesz trágyának. A tereket beültetjük fűvel és bokorral.” – írja Tumblr-oldalán Medgyessy korábbi tolmácsa.
Bereczky agresszióját a “csehszlovakkem”, alias Bőtös Botond is kedvelte, aki korábban az Átlátszóra és az Indexre is írt cikkeket és azon véleményét is világgá kürtölte, hogy a fideszesek testét az árokpartról kellene fellapátolni egy IFA-ra. Bőtös korábban ezt írta:

“Bízom abban, ha megbuktok néhány napig még nem áll vissza a demokrácia és az ilyen alakok testét az árokpartról lapátolják fel egy IFA-ra!!!! Megráztátok, de már nem a pofonfát!”

Bőtös korábban még olyasmikkel is megpróbálta észrevetetni magát, hogy a nyílt társadalom és a fundamentalista iszlám híveként teljesen normálisnak neveztea nyugati világ elleni iszlamista tömeggyilkos merényleteket.

A vezető képen Bereczky Tamás Gyurcsány Ferenc mögött áll.

(Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – Húsz kilométernyi megújult utat adott át a Colas az M7-esen

Ilyet még nem láttunk! Így civil még nem osztotta ki a DK-t!! – Már a civilek is kiállnak Bede Zsolt mellett – Videó