in ,

Botrány! Szegő Péter újságíró levetetné Müller Cecília nyakából a keresztet!

Meddig mennek el?

Ő Ez Szegő Péter:

 

Szegő Péter: Orbán Viktor legyőzhetetlen | Mandiner

Egy fehérjemaradvány, aki valamilyen csoda, és véletlen folytán megszületett, minden magyar kárára.

Nos, ez a fehérjemaradvány, ez a sejtképződmény megírta, hogy Müller Cecília vegye le a keresztet a nyakából.

Erről így ír a mandiner.hu:

 

Müller Cecília a koronavírus-járvány kezdete óta rendszeresen tart sajtótájékoztatókat, amelyeken a járványügyi védekezéssel kapcsolatos szabályok ismertetése mellett tanácsokkal látja el a lakosságot a fertőzés elkerülése érdekében. Az országos tisztifőorvos öltözködéséről már több oldal – köztük az Index – is cikkezett, most a nyakában hordott kereszt került célkeresztbe.

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenestre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írja közösségi oldalán Szegő Péter újságíró.

Ő egyébként legutóbb áprilisban hívta fel magára a figyelmet, amikor a Népszavában megjelent írásában Bruck Gábornak mintegy válaszolva közölte, hogy „a mai Magyarország egy fasiszta diktatúra. Diktátorok ritkán buknak meg választáson”, így nehéz lesz legyőzni a Fideszt egy választáson. – írja  a mandiner.hu

 

Majd ez a gyáva szar, aki magát Szegő Péternek hívja, eltávolította a bejegyzését, mert ő egy gyáva szar. Ez a fehérjemaradvány ezt gondolja a keresztényekről, nem vállalhatják Magyarországon a vallásukat, talán nem is gyakorolhatják, inkább vegye le a nyakából a keresztet. Szegőnek ez a véleménye, de nem vállalja, mert egy gyáva szar, ezért Szegő törölte a bejegyzését. Csakhogy az internet nem felejt, Szegő!

 

 

Tisztázzuk, hogy mit jelent a szekularizáció:

Szekularizmus

A szekularizáció a társadalom modern viszonyainak a vallás társadalmi helyzetére vonatkozó leírását jelenti, míg a szekularizmus azt az ideológiai küzdelmet, melynek célja a vallás kiszorítása a társadalmi nyilvánosságból, a vallási nézetek megsemmisítő kritikája a tudomány(osság) nevében valamint az egyház(ak) és az állam maradéktalan szétválasztásának szorgalmazása. Ennek része volt az egyházi birtokok világi kézbe kerülése, ezt nevezték eredendően szekularizmusnak. Ez elengedhetetlen volt a jobbágyrendszer felszámolásához, a kibontakozó kapitalizmus nagyüzemi termeléséhez, vagyis a liberális piacgazdaság kialakulásához. Az egyházi nagybirtok messzemenően konzervatív léte volt ezeknek az elsődleges akadálya. Ez vezetett később ahhoz is, hogy az állam és egyház szétválasztásának igénye kiakaluljon.

A szekularizmus két példája a francia forradalom és az ezt követően kialakult szekuláris állam, valamint Albánia, amely Enver Hoxha (1908-1985) idején a világ első ateista államának lett kikiáltva.

 

Összegezve: ha valaki Szegő Pétert látja az utcán, köpje le, mert nekünk meg ehhez van jogunk. Ő közszereplő, a megvetés, és véleménynyilvánítás mindenkinek a joga, ő megírja keresztényellenes tanait, mi meg leköpjük válaszul. Ez is egy vélemény.

 

Egy kis apróság Szegő elvtárs figyelmébe:

Magyarország Alaptörvénye

Elismerjük a kereszténység nemzetmegtartó szerepét. Becsüljük országunk különböző vallási hagyományait.

VII. cikk

(1) Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más meggyőződés szabad megválasztását vagy megváltoztatását és azt a szabadságot, hogy vallását vagy más meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon, akár egyénileg, akár másokkal együttesen, nyilvánosan vagy a magánéletben kinyilvánítsa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolja vagy tanítsa.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Trump Amerikája nagyon belehúzott! Új gazdasági rekord az Egyesült Államokban: soha nem látott mértékben nőtt a GDP

Földi-Kovács Andrea rendkívüli közleményben áll ki Müller Cecília mellett, és egyben mozgalmat hirdetett!