in

Botkaleváltó szövetség alakult – Mindenki Szegedért Mozgalom néven egy új Botka-ellenes erő jött létre Szegeden

Mindenki Szegedért Mozgalom

Mindenki Szegedért Mozgalom néven, egy új, a politikától és pártoktól mentes kezdeményezést alapított a Botka-ellenes akcióival mára már országos ismertségre szert tett Szabó Bálint, a Likvid Kontroll ügyvezetője.

Szeged Ma beszámolója szerint a szegedi Dokkon tartott sajtótájékoztatón Szabó Bálint azt hangsúlyozta, hogy olyan civil, pártokhoz nem köthető emberekkel alakította meg a Mindenki Szegedért Mozgalmat, akik a maguk területén maradandót alkottak Szegeden.

A Mindenki Szegedért Mozgalom megalapítói. Fotó: Frank Yvette, delmagyar.hu.

Így az eseményen megjelent Berinszki Zoltán, a Taxisok és Civilek a Beteg Gyerekekért Alapítvány alapítója, Ótott Ferenc, a Betyárok tanyája és a Horthy Úszóház üzemeltetője, Váczi Tibor, Fábián Tibor, Jaksa Sándor és Tari Jenő Szeviép-károsult vállalkozó.

Nincs pártszimpátiája a szegedi ügyeknek. Nincs narancs Cserepes sori piac, nincs vörös Felső-Tisza-part”

– fogalmazott Szabó.

Délmagyar értesülései szerint az új szervezet minden városrészre kiterjedő problématérképet készít, amit hamarosan a közvélemény elé tár majd.

A mozgalom jelen formájában nem indulhat választáson, hiszen nem bejegyzett egyesületként működik.”

– közölte Szabó Bálint újságírói kérdésre. “Célunk konkrét ügyek felkarolása, és az, hogy a szegedieket minél szélesebb körben bevonjuk a helyi közéletbe” – mondta Szabó Bálint.

A mozgalom nincs bejegyezve sehol, ezért Szabó Bálint elmondása szerint a saját és a velük együttműködők pénzéből tartják majd fenn a szerveződést.

(forrás: Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A lengyeleknek tetszett a Salvini-Orbán találkozó

Salvini keményen beszólt: Macronnak vagy a száját kéne befognia, vagy a francia határokat megnyitnia