in ,

Bojler Klári ördögi mosollyal üzent hadat Orbánnak

Beindult Gyurcsány boszorkánykonyhája.

Aki hiányolta volna, Dobrev Klárát, az örülhet. Facebook-oldalán üzent a saját szavazóinak, hogy megnyugodhatnak, Orbán meg fog bukni. Olvassák el a bejegyzését:

„Az európai jólétnek Magyarországon egyetlen nagy akadálya van: Orbán rendszere. De, ami biztos, hogy ez a rendszer is meg fog bukni. Mi pedig készülünk erre, és ígérem, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy ez a nemzetvesztő politika minél hamarabb megbukjon.” 

Amióta Gyurcsány kikotyogta, hogy a DK brüsszeli képviselőinek hathatós szerepe volt abban, hogy hazánk mind a mai napig nem kapta meg a neki jogosan járó pénzeket, azóta pontosan tudjuk, hogy mindent megtesznek azért, hogy a kormány megbukjon. De ezen kívül Dobrev bejegyzése nem tartalmaz semmi konkrétumot, tervet arról, hogy ők mit, hogyan tennének esetleges hatalomra kerülésük után, mindössze meglehetősen átlátszó módon a szokásos baloldali toposzokat öntötte a rajongóira.

 

 

Azonban abban biztosak lehetünk, hogy Gyurcsány boszorkánykonyhájában szorgoskodó szakácsnő ördögi mosollyal már főzi a gyűlölet, gonoszság, hazugság és magyarellenesség veszélyes elegyéből készült löttyöt.

Nem dőlhetünk hátra!

 

 

(Csépányi Balázs, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Ifj. Lomnici Zoltán is kiakadt: szintet léptek az amerikaiak. Megszerezhetők lennének azon kettős állampolgárságú kárpátaljai magyarok adatai, akik az ukrajnai háborúban katonaként besorozhatók

Döbbenetes botrány: Kamu Geriék alapítványai támogatják a szélsőbaloldal aktivistaképzőit