in , ,

Bohár Dániel: kék-sárgába, vagyis ukrán zászlónak öltöztek az uniós intézmények vezetői, ezzel meg is oldották a háborút.

Jó látni, hogy óvodás szinten lévő emberek irányítják Európát

„Szerdán megértettem, hogy ha Európán múlik, ennek a háborúnak soha nem lesz vége. Megértettem, hogy Európa tönkretétele teljesen tudatos. Tudatos, hiszen ilyen károkat senki nem tud hibaként okozni. Szomorú ez az egész, mert a világ legjobb kontinensét teszik nullára.

Miután eljutottunk oda, hogy az Oroszországgal szembeni szankciók már most fájdalmas problémákat okoznak Európának, bíztam benne, hogy az EU vezetése legalább egy kicsit átgondolja őket.

Nem így történt, hiszen Ursula von der Leyen évértékelő beszédében többször is nyomatékosította, hogy a szankciók maradnak, sőt még többet is bevezetnek. Ez lényegében egy halálos üzenet a saját kontinensünknek címezve. Ezeket a terheket nem lesz olyan ország, amelyik el bírja viselni.

De nyugalom, mert miközben Ursula elmondta ezeket, kékbe és sárga öltözött, ezzel kifejezve, hogy ő aztán nagyon szolidáris Ukrajnával. Sőt, még a barátnői is felöltötték magukra az ukrán zászlót, elkészültek a fotók, ahol jókat nevetgéltek. Az öltözködés mellett sajnos az már nem fért bele Ursula von der Leyen beszédébe, hogy egy kicsit beszéljen a békéről is. Ez a szó nem hagyta el a száját. Tehát az EU egyik legfontosabb intézményének vezetője háborúzni akar béke helyett. Az álmoskönyv szerint ez sok jót nem jelent.

Az Európai Bizottság elnökét hallgatva egy másik univerzum nyílt meg, az egyszeri hallgatónak olyan érzete támadt, mintha Ursula nem ezen a bolygón élne. Persze megértem, hogy milliárdos vagyonokkal nem annyira tud rápörögni az átlag európai rezsiszámlájára, de azért némi »szolidaritást« elvárna az ember.”

 

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Erre persze van pénz!!! Az Európai Parlament jóváhagyta az Ukrajnának szánt 5 milliárd eurós EU-hitelt

Na, végre! A DK miszlikre aprítja Cseh Katalin es Donáth Anna pártját! Ennyi volt a Momentum?