in ,

Agyhalál – A disznószemű Vásárhelyi szerint a választásokon részt vevő szavazók hetven százaléka infantilis, nem fogja fel a jelenlegi helyzet súlyosságát és azt, hogy miről szól a politikai hatalom

Orbán egyik legnagyobb ellenfele arcátlanul beletörölte a lábát a magyarokba

„Vásárhelyi szerint, most figyeljenek: a választásokon részt vevő szavazók hetven százaléka infantilis, nem fogja fel a jelenlegi helyzet súlyosságát és azt, hogy miről szól a politikai hatalom.

Ez igen! Sokszor megkapták már a kormánypárti, vidéki szavazók, hogy tudatlanok, megvezetettek, fogalmuk sincs a világ történéseiről és a haladó gondolatokról. Ezt már megszoktuk a liberális megmondóemberektől. Azonban Vásárhelyi mostani szavaiból az derül ki, hogy már nemcsak a jobboldali szavazók hülyék, hanem a választáson részt vevők hetven százaléka. Ezt hívják liberális gőgnek és felsőbbrendűségnek.

Tulajdonképpen kik is a normális, értelmes, politikailag éretten gondolkodó, megfontolt emberek Mária szerint? Ez költői kérdés, hiszen nem tudjuk rá a választ. Mindenesetre az bizonyos, hogy egyik politológiai szakkönyv sem írja követendő példának a választópolgárok becsmérlését. Vásárhelyin annyira elhatalmasodott az Orbán-fóbia, hogy már az észszerűség határain is átlépett – gondolta magában Felhévizy, majd felhúzta kertészkedős kesztyűjét, kislapátot ragadott és kipótolta virágfölddel az immár az erkélyre kihelyezett leandereit.”

 

(Mandi)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: Vásárhelyi elvtársnőt orvos látta már?

 

 
 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Bognár Zsolt váratlanul körberöhögte az 1%-os MSZP-t

A Magyar Péter saga – Bognár Zsolt Varga Judit friss nyilatkozatáról