in ,

Bognár Zsolt tesz rendet a fejekben Bayer Zsolt ügyben – A Bayer Zsolt-ügy margójára

Apait-anyait, sőt ,,NAGYAPAIT” beleadnak a balos károgók, hogy Bayer Zsoltot diszkvalifikálják.

 

Amúgy ez egy ilyen műfaj.
Aki a pofonokat osztogatja, annak azt is viselnie kell, ha netán kapja azokat és fordítva. Mindkét oldal eddigi reakcióit alaposan végig olvasva egyetlen, de talán mindennél fontosabb megállapítással még nem találkoztam sehol, az pedig a következő:

Lehet egy jobboldali közszereplőnek akár az összes felmenője vállalhatatlan pedigréjű, amennyiben a rendszerváltozás nemzeti konszenzusakor helyesen a konzervatív, patrióta világlátás oldalára állt – ha nem volt már akkor is ott -, akkor esetleges félrevezettségét helyesen korrigálta, lett légyen bárki is az illető.

Ellenben a most vérszagra gyűlő ellenzéki hiénák saját – nehéz ezt feltételezni, de legyünk megengedőek – MAKULÁTLAN családfájuk ellenére, ha 1989-ben és azt követően az SZDSZ, az MSZP és az ezekből sarjadt ellenzéki formációkban találták meg, illetve vélik megtalálni a számításaikat és még napjainkban is velük árulnak egy gyékényen nos, szerintem mindez ezerszer nagyobb szégyen, mint valakit, ez esetben Bayer Zsoltot megfeszíteni anyai nagyapja valóban vállalhatatlan tetteiért.

Hazai ellenzékünk saját jogán nemzetellenes, ők maguk személyesen a cselekvő és ártó felek. Bayer Zsolt nagyapja viszont bármennyire is szeretnék ezt igazolni, de nem azonos Bayer Zsolttal.
Ez ennyire pofonegyszerű.
És még valami. Kutatások igazolják, hogy a konzervatív gondolkodásúak a szabadelvű progresszívekhez képest igazoltan boldogabbak. Tudományos közösségekben ez már-már elfogadott konszenzus.
Miért írom ezt?

Azért, mert én magam is ebben látom a magyarázatát, hogy a politikai történések színpadán és az élet kisebb-nagyobb dolgaiban a haladárok mindennel és mindenkivel való állandó konfrontációja ebből az állandósult boldogtalanságukból eredhet.
Ezen sajnos még JÓSÁGOS nagypapáik se tudnának segíteni, pedig úgy mennyivel szebb lehetne számukra is a világ!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

Kapcsolódó cikk:

 

Rendkívüli! Petícióban állunk ki Bayer Zsolt mellett! El a kezekkel Bayer Zsolttól!

Sírhatnak a libsik – Döntött az NVB arról, hogy lesz-e népszavazás az eutanáziáról. NEM LESZ!

Szarvas Szilveszter – Meloni árulása – Szomorú és szégyen, hogy egy szélsőbaloldali terroristát véd az olasz miniszterelnök!