in ,

Bognár Zsolt színművész tesz pontot a Vidnyánszky „ügy” végére – Íme

A laposföld-hívők horizontja

 

Hány, de hány bőrt próbálnak még lehúzni a Vidnyánszky Attila, de valójában Orbán Viktor ellenesek a Nemzeti Színházban történt sajnálatos baleset kapcsán mindenről és mindenkiről, ami hozhatna saját kormány, illetve kultúra váltó konyhájukra?

Az emeleti erkélyről – ami nyilvánvalóan nem lehet földszinti terasz, már amennyiben Shakespeare eredeti művének helyszíneit tiszteletben tartjuk – a bekövetkezett baleset kapcsán mégis csúcsra járatják bűnbakkeresésük balos színjátékát.

Elöljáróban annyit, hogy a porszárazra törölt, vízszintes színpadi deszkákon is el lehet úgy perecelni, hogy az ember kis híján kitöri a nyakát. Minekután a színpadi tér háromdimenziós látványvilágát használva, egy adott előadás emeleti toronyszobában történő jelenetsorát, avagy az inkriminált Rómeó és Júlia előadás erkélyhez, így szintén emelethez kötödő jeleneteit nem lehet eljátszani csupán a laposföld hívők egyetlen, földszinten értelmezett vízszintes dimenziójában, ezért egy bekövetkező baleset az emeleten nyilvánvalóan magában hordozza a nagyobb veszélyt egy súlyosabb sérülés elszenvedésére. Annál is inkább, mert eddigi ismereteink szerint Horváth Lajos Ottó lehet, hogy csak rosszul lépett, esetleg megszédült a magasban, így bármilyen nemkívánatos vis major vindikálhat egy ilyen helyzetet.

Amikor viszont azt látjuk, hogy a Nemzeti színházigazgató buktatásának sok egyebek mellett az egyik legfőbb hangadója az a Csáki Judit nevű, Alföldi Róbert rajongó színikritikus, aki a 2022-es választáson a liberális gőg magasából, a prosztóság nagyasszonyaként mindennek lehordta a jobboldali választókat eképpen:
,,…nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig tudó emberek, orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement…a világból nem értenek semmit” – sok kétségünk nem lehet arról, honnan is fúj a szél.
Nos, ennél a hölgynél meg lehetünk győződve arról, hogy döntési helyzetben, bármilyen felelős keresésekor nagy valószínűséggel ő és haverjai lennének a legmesszebb az objektivitás nemes eszméjétől.

Éppen ezért hátrébb az agarakkal a prejudikáló minősítgetésekkel!

Övön aluli és visszás, hogy a világnézetükben, a vallott színházeszményükben Vidnyánszkyval rokon jobboldali értelmiségiek Attila melletti kiállását épp az ilyen csákijudit félék kritizálják fröcsögő szájjal, akik a saját kutyáik kölykeit oly elszántan védelmezik minden más helyzetben.
Hol van az rögzítve, hogy a balos rokonszenv az üdvözítő, a jobboldali meg seggnyalás és hűségnyilatkozat?

Ébresztő balos buborék, elmúltak ,,azok a boldog szép napok”, amikor csak egy irányba járt és csilingelt a kultúra liberális villamosa!

A különböző portálokat nem politikai, leginkább kormánybuktató reményektől fűtött fogalmazványokkal kellene kidekorálni, hanem a színpadon, filmekben kellene maradandót alkotni. Mondom ezt maradandó baleseti sérülésem önkritikus tényének ismeretében és közhírré tételével, igen, szó szerint a ,,PÁLYA SZÉLÉRŐL”, mielőtt még beindulna a különböző felületeken a szokásos balos ,,ez meg ki, Kossuth-díjat akar” lejárt és poros, kommentszekciós lemeze.
Végezetül annyit, hogy az ,,alföldi” szép nagy rónaságról” hellyel-közzel kijelenthetjük, hogy vízszintes kiterjedésű. Így a Csáki Judit szerű ,,Alföldi-fan” liberálisoknak ez alapján lehet, hogy tényleg lapos a föld. Ez esetben mindent értek.

UI: Az viszont már csak hab a tortán és a totális vég kezdete, hogy a Katona József Színház kedvezményes jegyeket kínál a DK tagjainak. Ez csak az átkosban volt így a megbízható elvtársak részére, a politikai szervilisség jutalmazására. Merje még azt mondani valaki,hogy nem kísért a múlt!

Biztonsági öveket kérjük bekapcsolni.Nyakunkon a szoci-retró!
Ihaj-csuhaj! Folytatódik a balos múltidézés.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Korrupt banda – Magyar Nemzet: nagy erőkkel nyomoznak a 99 Mozgalom bűnügyében

Demagógia maxra csavarva – Csekk Katalin szerint Kamu Geri élhető Budapestet varázsolt nekünk ide 4 év alatt