in ,

Bognár Zsolt színművész nekiment az Orbán Viktorra támadó Guardian újságírójának

Alexander’s Ragtime Band

 

A Guardian szerzője, bizonyos Alexander Hurst, Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséért könyörög.

Orbán Viktorra utalva megjegyzi:
„A tekintélyelvű uralkodók semmibe veszik annak a politikai uniónak az alapelveit, amelyhez tartoznak – még akkor is, ha tárt karokkal fogadják annak pénzét – anélkül, hogy valaha is következményekkel kellene szembenézniük”.
Sanyi, te bomlasztó para Zita, noha Alexanderre kereszteltek!
Hol élsz te, a Holdon?
Noha még onnan is látszik, hogy évek óta azzal szórakozik a ,,zunió”, hogy jogállamisági aggályokra hivatkozva egy megveszekedett petákot nem utal Magyarország számára, ami halkan teszem hozzá, hogy Magyarország pénze, csak sajnos ők a pénztárosok és visszaélnek sajátos kompetenciáikkal.

Sanyi!
Tárt karokkal nem mi, hanem te fogadod a Guardian pénzét az ilyen firkálmányaidért, azon kívánatos következmény helyett, hogy örökre eltiltanának a betűvetéstől.
Tudod, az is egy alapelv, hogy akinek az alakuláskori elvei változnak az idők folyamán, az ne nagyon váltogassa a felhatalmazásából fakadó jogainak határait, mint ahogy azt az EU teszi.
A tagok bármelyikének kritikáira, szuverén véleményére pedig nem az óvodai lurkók ,,nem adom oda a műanyag lapátomat” típusú érdekérvényesítésével kellene reagálni, you know.
Még akkor sem, ha az ilyen Alexander félék húzzák a Regtime Band zenekarában a fals, liberális kontrát, mint te.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Orbán Viktor egyszerre mindenhol ott van – Orbán Viktor az európai jobboldali összefogásról tárgyalt a spanyol VOX elnökével

Lilike becsicskult – Pankotai Lili megpróbálta sarokba szorítani Maruzsa Zoltán államtitkárt – mutatjuk, mennyire sikerült neki (VIDEÓ)