in ,

Bognár Zsolt a mandiner.hu hírszerkesztési módszereiről: „Ha több Bayert, Szentesit, Ungváryt, Kohánt Veczánt, Szilvayt és még náluk is több Francesca Rivafinolit olvashatnánk, akkor nem lenne hiányérzetem.”

Mandiner logika ,,felsőfokon”?

A Mandiner vélemény rovatának tiszteletbeli elnöke és ezáltal többnyire a saját írásainak – és még néhány kiváltságos, valamint a kiegyensúlyozottság látszatának fenntartása érdekében elvétve jobboldali cikkek – megjelenését is engedélyező főszerkesztője a mindennapi tapasztalásaim alapján:

HONT ANDRÁS
Ő az, aki az ellenzéki tötymörgés és támogathatatlanság okán jobb híján meg-megcsillantja írásaiban a jobboldalon felsejlő pozitívumok dicséretét is. Az ábra szerint az ide is, meg oda is történő beszólásait eladhatja, mint a független-objektív tengely középutas képviselője, naponta akár többször is.

Az ön-megjelenésüket szintén engedélyező, vélhető online főszerkesztő-helyettesek véleményem szerint a keménymagos, balos ,,rettegettek”, úgymint Bartus, Lattman, Perintfalvi, Mérő, Ethelwolf, Juszt, valamint a népszavás Lendvai, Németh és a számomra értékelhetetlen kakukktojás Batka Zoltán, de ezúton is szeretnék elnézést kérni a többi, felsorolásomból kimaradt balos Mandiner-felület bitorlótól.

Említettek úgy uralják a Mandiner szemlerovatát, hogy rajtuk kívül oda bebocsáttatást kizárólag csak a ,,bocs, hogy élek” szellemében élő konzervatívok nyerhetnek olykor-olykor, noha azt halljuk úton-útfélen, hogy a jobboldal uralja a közbeszéd tereit és a Mandiner elvileg a jobboldal ,,propagandistáinak” az egyik bástyája.

A rovatban vannak még a bármikori ,,szabadkártyások”, akiknek minden zizzenésére biztosított a felület, neveket nem említek, mert még rám fogják, hogy felfedem a protekciósok névsorát.
Természetesen jut hely a bulvár szekciónak is, amikor is az egymást szapuló ,,fontosak” napokig tartó oda-vissza csörtéi zajlanak kép nélkül, de a ,,Mónika-show” verbális színvonalán.
Ha több Bayert, Szentesit, Ungváryt, Kohánt Veczánt, Szilvayt és még náluk is több Francesca Rivafinolit olvashatnánk, akkor nem lenne hiányérzetem. Folytathatnám a kiváló jobboldali tollforgatók felsorolását, de hely hiányában nem teszem, mert lelógnának a virtuális papírról.
Száz szónak is egy a vége, a Mandineren a véleményrovat cikkeinek válogatását elvenném Hont András tiszteletbeli ,,főszerkesztő” úrtól és hangsúlyosan a jobboldali írástudók közléseinek az irányába billenteném a rovatot, bárki legyen is a válogatás valóságos felelőse.
Nem magamat kínálom a félreértések elkerülése végett, hiszen számomra már éppen egy éve piros lapot mutatott a regnáló szerkesztőség, de ettől még lehet az a véleményem, ami.
Hajrá Mandiner!!!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 


 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Nagyon úgy néz ki, hogy Magyar Péter összevizelte magát, miután kidobták a diszkóból!

Saját híveinek sem jött be Poloska legutóbbi, „behugyozós” bulizása – Ilyen kommenteket kapott Pszicho Peti