in , ,

Nagyon úgy néz ki, hogy Magyar Péter összevizelte magát, miután kidobták a diszkóból!

Elképesztő képek

Bayer Zsolt tökéletes szemléltette, hogy mi is történt azon a bizonyos éjszakán, amiről már az egész ország beszél:

 

Bayer Zsolt: elment mulatni a Péter

 

Bizonyára sokak figyelmét elkerülte egy apró kis részlet: miután Magyar Pétert kidobták a szórakozóhelyről, pár másodpercig lehetett látni, amint egy villamosmegállóban tovább vergődik a Tisza párt alelnöke. Azonban, ha jobban megfigyeljük a pár másodperces videót, megállapítható, hogy Magyar Péter nadrágja foltosabb, mint anno Gyurcsányé volt.

Két opció lehetséges:

  • Magyar Péter, miután kidobták a szórakozóhelyről, maga alá vizelt
  • Magyar Péter, miután kidobták a szórakozóhelyről, összefosta magát

 

Nem tudjuk melyik a jobb, mindegyik igen kellemetlen a politikusra nézve.

A döntést olvasóinkra bízzuk.

 

mindenszo.hu

 

 

 


Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Továbbá reméljük győz az igazság és június 9-én egy ilyen erkölcstelen, tisztességtelen, elvtelen ember nem lehet többé polgármester!

 

mindenszo.hu

 

Utóirat

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Botrányos viselkedés – Felszólítjuk Magyar Pétert, hogy távozzon a közéletből!

Bognár Zsolt a mandiner.hu hírszerkesztési módszereiről: „Ha több Bayert, Szentesit, Ungváryt, Kohánt Veczánt, Szilvayt és még náluk is több Francesca Rivafinolit olvashatnánk, akkor nem lenne hiányérzetem.”