in ,

Bejelentették: ha Gyurcsányék közös listája nyer, felfüggesztik a jogállamot

Ez tény

Ezen nincs mit szépíteni. Maguk mondták.

 

Az egész úgy kezdődött, hogy megvádolta a baloldal az Orbán-kormányt (úgy nagyjából 11 éve folyamatosan), hogy amit Orbán csinál, az nem demokrácia. Autokrácia, féldiktatúra, autoriter rezsim, hibrid-rezsim, nincs jogállam, stb. A hazai szólamokat Jourová megerősíti rendszeresen egy-két kiszólással. De emlékezzünk vissza a Tavares jelentésre, majd a Sargentini jelentésre. Mind-mind arról szóltak azok az ócska fércművek, hogy Magyarországot ítéljék el, mert nem jogállam: eközben a francia rendőrök szétverik a francia teraszozókat, mert csak: az persze jogállam. Jourová hallgat.

No, de térjünk haza, Magyarországra. Van nekünk egy rakás liberális gondolkodónk, meg politikusunk, akik manapság kijelentik, hogy fel kell függeszteni egy kicsit a jogállamot, mert el kell ítélni rögtönítélő bíróságon Orbánt, meg Tiborczot és természetesen magát a patás ördögöt, Mészáros Lőrincet. De erről beszélt Fegyőr is: Felcsúti per. Jourová persze ilyenkor hallgat. Ellenzékék szerint le lehet bontani a jelenlegi jogállamot minimális többséggel is, kétharmad nélkül. Ezek korábban még kétharmados baloldali győzelemről röfögtek, de már saját maguk hazugságait sem hiszik el: minimális kormányzati többséggel akarják megszüntetni a magyar jogállamot. Bravó!

Hahó, srácok! Először meg kéne nyerni azt a választást! Már a zsebükben érzik. Mi pedig nem adjuk azt olyan könnyen. Sőt, egyáltalán nem hagyjuk! Csak a testünkön keresztül!

Az Alaptörvény marad, a jogállam marad, és az Orbán-kormány is marad!

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Itt a kormány táblázata arról, miért nem kér többet Magyarország a Pfizerből

Bréking! Orbán Viktor bejelentette élő adásban, hogy mostantól a szabadban már nem kell maszk! Kedves maszk, viszlát! Goodbye – Videó