in ,

Beindult a durva balliberális kampány – A kamu-megfigyelési ügy már a nemzetközi Hálózat támadása – És ez csak a kezdet

Lesz itt segítség – Külföldi lapok, NGO-k, ami belefér…

Senkinek ne legyen kétsége: a hazai ellenzéknek segítségre van szüksége. És most megkapták. A külföldi titkosszolgálatoktól: tudják, azok a három betűsek. 

 

A Direkt36 pl. rajta van Soros kifizetési listáján. Ők egy hírportálnak hazudott Soros-szócső, pont olyan mint a 444. Propagandisták. Lakájmédia. Soros lakájmédiája. Azok nem újságírók, hanem ügynökök. Külföld által fizetett ügynökök. Titkosszolgálati módszereket használnak fel, remek nemzetközi kapcsolatokkal, és ha mondjuk kampány van (és most kampány van), akkor eszközeiket be fogják vetni.

Hazai segítség mindig lesz egy ilyen nemzetközi támadásra: a nemzetközi segget nyaló balliberális ellenzék: a franciáknak behódoló Momentum. Az amerikai megbízásból Afganisztánban dolgozó Szabó Tímea. És még sorolhatnánk….

Meg is történt. Létrehoztak egy kamu-megfigyelési ügyet, ezzel lehet ütni egyet Magyarországon, és természetesen Izraelen is. Megpróbálják, most megpróbálják. Mindent megpróbálnak a három betűs, külföldi szervezetek, de Magyarország nem hagyja magát.

Az ellencsapás már készül.

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Nem stadion – Bővítik a makói Makovecz-fürdőt

      Kamu-megfigyelés helyett a valóság: ezek történnek, ha a baloldal kormányra jut 2022-ben – Mutatjuk