in ,

Bayer Zsolt Vadon Janiról és az RTL-ről – Videó

Talán 25 évvel ezelőtt indult el Magyarországon a kereskedelmi televíziózás

Talán 25 évvel ezelőtt indult el Magyarországon a kereskedelmi televíziózás. Emlékszem, az egyik első adások egyikére – már nem tudom, hogy hol –, beszélgettek egy édesanyával, akinek fogyatékos gyermeke volt. A gyerek ott ült az édesanyja ölében, amikor a riporter azt a kérdést intézte hozzá, hogy ha tudta volna, hogy ilyen gyereke születik, akkor is megszüli? És a gyerek ott ült. 

VIDEÓ:

Aztán emlékeznek még a Mónika-show-ra? Ahol leírhatatlan szellemi és lelki színvonalon lévő emberek ütötték-verték egymást és folytattak egészen szürreális beszélgetéseket, és egy ország röhögött azon, hogy ezeket az embereket megalázzák. És most elérkeztünk egy újabb mélyponthoz.

Az RTL Klub aktuálisan futó sorozatában, meg nem mondom, mi a címe, meg teljesen mindegy is, két műsorvezető azzal szórakozott, hogy egy hat-hét éves forma kolumbiai kisgyereknek kérdéseket tettek fel.

A gyerek természetesen nem beszél magyarul, fogalma sincs, hogy mit kérdeznek tőle, neki csak azt tanították be, hogy minden egyes kérdésre mondja azt, hogy Si, senor! Vagyis: Igen, uram!

 

 

És ekkor jött Vadon Jani, és ilyeneket kérdezett a gyerektől többek között : Tudod-e, hogy én vagyok az Isten? Si, senor ! Ez különösen jól veszi ki magát akkor egy ilyen fehér, nulla, senkiházi alak az kérdezi egy bennszülöttől, hogy tudod-e, hogy én vagyok az Isten? Aztán azt is megkérdezték a gyerektől: Tudod-e, hogy én vagyok az apád ? Igen, uram! Jött a válasz. Ha-ha-ha. Kvázi lek…rvázták a gyerek anyját, akinek minderről fogalma sem volt.

Meggyőződésem, hogy 25 éve az ilyen alakok és ez a színvonalú úgynevezett kereskedelmi televíziózás permanens bűncselekményt követ el.

Permanens bűncselekményt követ el egy egész társadalom ellen, amikor is elhitetik ezzel a társadalommal – és most már a második generáció nő fel így –, hogy kétszáz szavas szókincsű, fogalmatlan, ostoba, semmi emberek a celebek. Mindenki rájuk akar hasonlítani, ők a sztárok, továbbá azt gondolják, hogy ha ugyanilyen embereket, nehéz sorban lévő embereket nyilvánosan megaláznak, az remek szórakozás.

Nem tudom, hogy mi lesz a következő lépés, még mit tudnak csinálni, azt viszont tudom, hogy ennek előbb-utóbb – de inkább előbb – véget kell vetni. Ha nem akarjuk, hogy végképp megrohadjon a társadalom szellemileg és lelkileg, akkor ezt a fajta televíziózást és az ilyen típusú celebeket, az ilyen típusú műsorvezetőket egész egyszerűen el kell takarítani.

 

(Bayer Zsolt, magyarnemzet.hu)

 

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Lázár nagy igazságot mondott ki: nincs különbség Kádár János árulása és az amerikai dollárok milliárdjaiból működő ellenzéki hazaárulás között

Giorgia Meloni együttműködésről biztosította Orbán Viktort