in ,

Bayer Zsolt Puzsérról: “Puzsér a falu bolondja…”

Az

Egy puzsér beazonosítása

Hallgattam ezt a Puzsér nevezetű figurát… Nem tudom, ki hogy van vele, de ha ez a Robi csak 50-60 évvel ezelőtt születik, és ne adj Isten egy magyar kistelepülésen, hát ő lett volna a falu bolondja.

Ahol természetes volt, hogy mindig egy jelzővel illették az embereket, a jobb beazonosítás érdekében, valahogy így: – Ott lakik az a Tót Kázmér mellett! – Melyik mellett, a sánta mellett, vagy a piás Kázmér mellett?

Na akkor most azt gondoltam végig, hogy a Robink kapott volna-e egy jelzőcskét, vagy szürke egérként besüllyedt volna a falu nyugodt középszerűségébe…

Ááá, nem lett volna a faluban a bolond Puzsér, véletlenül sem.

– Ott fordulj balra, Józsi bátyám, ahol az a bolond gyerek lakik, tudod, a kis Puzsér, aki mindig ordít!! Tegyük fel, hogy nincs viselkedészavara, tegyük fel… Nehéz feltevés.. Mert Robi pont akkor ordibál, amikor nem kéne, mindent túlgesztikulál, túlmozog, és gyakorlati értelemben haszontalan gondolatokat böfög működése közben.

Hát, valahogy így… Ma Budapesten a balliberális média fenegyereke, és főpolgármester-jelölt… Az ellenzék egy része pedig azt szeretné, hogy ott forduljunk balra, ahol a Puzsér gyerek ordibál…

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Csicskul az ENSZ is – Egyre több ország utasítja el az ENSZ migrációs agyrémét

Nem stadion! – Cegléden már négy sávon használhatjuk az M4-est – videó