in , ,

Bayer Zsolt feljelentést tesz egy kibelezéssel fenyegető komment miatt

Feljelentést tesz Bayer Zsolt egy közösségi oldalon posztolt ellenzéki komment miatt. Véleménye szerint ugyanis megengedhetetlen, hogy nyíltan kibelezéssel, lesavazással, tarkónlövéssel fenyegessék meg azokat, akik Orbán Viktorra tették le voksukat.

Az ismert publicista az Echo Tv Sajtóklubjában jelentette be, hogy nem tűri tovább, hogy az ellenzékiek következmények nélkül, akár életveszélyesen is megfenyegethetnek bárkit.  Bayernél az verte ki a biztosítékot, hogy Jurák Katalin, a PestiSrácok.hu újságíró-riportere azemlékezetes március 15-i videó után az alábbi nyilvános Facebook-üzenetet kapta:

Bayer Zsolt szerint megengedhetetlen, hogy nyíltan kibelezéssel, lesavazással, tarkónlövéssel fenyegessék meg azokat, akik Orbán Viktorra tették le voksukat. Mint mondta: kíváncsi arra, hogy a független magyar bíróság milyen ítéletet hoz majd, a fent idézett fenyegetés kimeríti-e a gyűlöletbeszédet. Bayer kiemelte: ha a bíróság úgy dönt, hogy ez a komment nem büntetőjogi kategória, akkor az az ítélet is mérvadónak tekinthető.

Hülyék vagyunk, hogy nem jelentettünk fel eddig senkit. “

Bayer Zsolt szerint az a probléma, hogy eddig nem emelte fel szavát senki a liberálisok nyílt gyűlöletbeszéde ellen, így már szinte természetessé vált számukra az, hogy következmény nélkül fenyegethetik meg akár életveszélyesen azokat, akik másként vélekednek, mint ők.

Persze ha ferdén ránézel egyikükre, akkor azonnal őrjöngenek, hogy bántod őket, de nekik a felakasztás, savazás természetes lenne”

A publicista szerint az is elgondolkodtató, hogy a nemzeti ünnepen Mérő Péter Ferenc, az Együtt XVIII. kerületi önkormányzati képviselője a liberális tolerancia jegyében torokelvágást is ígért Orbánéknak, amit a PestiSrácok.hu  rögzített Juhászék füttyögésén. S bár az Együtt is etikai vizsgálatot indított Mérő ellen, azzal védekeztek, hogy a képviselő újságírói provokációra viselkedett így és buzizta le Szájer József kormánypárti politikust. A trágár szájú, erőszakos Mérő a füttyögős akció után azonban már nem volt bátor Juhász és a tömeg nélkül, a sajtó kérdéseire nem is volt hajlandó válaszolni.

Ember ilyeneket nem ír le. “

Bayer Zsolt az Echo Tv műsorában aláhúzta: a nyilvános akasztással fenyegetőző ellenzékieket minden esetben be fogja perelni. A Sajtóklub teljes adását ide kattintva nézheti meg.

forrás: PestiSrácok.hu, Fotó: EchoTv

g. Simicska hajója tovább süllyed: Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Bréking: Terror Londonban!