in ,

Bangóné körül valami bűzlik (zokni?) – Gyanús ügy lengi körül a szocialista Bangónét

Kétes irodabérlésre derült fény.

A Magyar Idők hétfői számában azt írja, hogy a baloldali képviselő közpénzből bérel irodát egy volt szocialista képviselő oktatással foglalkozó cégétől Nyíregyházán. Az MSZP parlamenti frakciójának helyettes vezetőjét, kollégáját, valamint az egyéb aktivistákat a bérelt iroda szomszédai egyszer sem látták. 

Az Országgyűlés Hivatala a lapnak megerősítette, hogy a szoci politikus a szabolcsi megyeszékhelyen bérel közpénzből havi 132 ezer forintért képviselői irodát. A 2018. május 9-től hatályos szerződés azért szúrt szemet, mert a politikus kabai, a Hajdúság déli részéről, a Viharsarok határáról származik, s valószínűleg ott is él, hiszen vagyonnyilatkozatait évről évre kabai keltezéssel adja le. Ugyanakkor ő a szocialisták csepeli szervezetének elnöke, és a legutóbbi választáson pártja ott indította, tehát Nyíregyházához nincs sok köze.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A szocialista politikus egy olyan cégtől bérli az irodát, melynek fő tevékenysége az „egyéb oktatás”, székhelye pedig egy őri parasztház. A lapnak a Dózsa György utcai irodaház második emeletén dolgozók elmondták, hogy a Bangóné által bérelt irodában még nem látták a politikust és MSZP-s aktivistákkal sem találkoztak. A Magyar Idők megjegyzi, hogy az MSZP frakcióvezető-helyettese nem adta meg sehol nyíregyházi címét.

Nagyon sokat köszönhetek a szocializmusnak”

– mondta egy korábbi parlamenti felszólalásában Bangóné, aki a választás előtt arról álmodozott, hogy esetleges győzelme esetén Csepel újra Vörös Csepel lesz.

Érdekesség, hogy a szocialista politikus a 2004-es népszavazási kampány hajrájában tűnt fel először a pártban, akkor férjével és három kisgyermekével a határon túli magyarok kettős állampolgárságának elutasítására buzdított a szocialisták óriásplakátjain. A következő évben szintén velük hirdették a vidéki lapokban, hogy a balliberális kormány családpolitikájának köszönhetően „Ildikó napi két gombóc fagyival vehet többet gyermekeinek”.
(Bokor Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Na végre! – Vádat emeltek Czeglédy Csaba ellen

Hoppá – Hat méter magas kerítést épít Izrael