in ,

Bakondi György: Az illegális migráció nem alapvető emberi jog

A kormány beterjesztette a migránsok tömeges betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, melyet a jövő héten vitat meg az Országgyűlés.

A kormány beterjesztette a migránsok tömeges betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, melyet a jövő héten vitat meg az Országgyűlés.
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában leszögezte: amennyiben elfogadják a Stop-Soros törvénycsomagot, akkor javulni fog a hatósági fellépés hatékonysága, leegyszerűsödik a menekültügyi kérelmek elbírálása és felelősségre vonhatóak lesznek azok, akik az illegális migráció szervezésében vagy irányításában közreműködnek.

Jelenleg a magyar határon nincs akkora nyomás, mint korábban – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. A migráció új útvonalat talált Európába, mely Törökországból és Görögországból indul és Albánián, Szerbián, Montenegrón, Horvátországon és Szlovénián át Ausztriába vagy Olaszországba tart – mondta. Hozzátette: az Európai Unió elmulasztotta, hogy gondoskodjon a külső határok hatékony védelméről ellenben a magyar kormány a mindenkori helyzet és a várható fejlemények tekintetében is időben reagált.
A jogszabály módosítások a hatékony fellépést, az államhatárok biztonságos őrizetét és a magyar állampolgárok biztonságát fogja szolgálni
– mondta Bakondi György. Hozzátette: a nagy arányú választói támogatás kötelezi a kormányt, hogy a biztonságot garantáló fontos, jogi lépéseket megtegye.

Az Európa Tanács szerint a Stop Soros sérti a migránsok jogait

A magyar kormány álláspontja az, hogy az államnak kötelessége az állampolgárok biztonságának a garantálása, mely alapvető emberi jog – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Hangsúlyozta: semmiféleképpen sem tekinthető az illegális határátlépés alapvető emberi jognak.

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

„Houston, van egy kis baj!” – Soros be akarja szipkázni az Ügyvédi Kamarát

TISZTÁZZUK VÉGRE! – Gyurcsányék kergették devizahitelekbe az embereket