in ,

Bajban lesznek a tüncizők – Kemény fagy, -15 fok, sok havazás és ónos eső lesz jövő héten

Gyakran alakul majd ki havazás jövő héten, hétfőn reggel kemény fagyra is kell számítani

Gyakran alakul majd ki havazás jövő héten, hétfőn reggel kemény fagyra is kell számítani.

Vasárnap az erős, olykor viharos ÉNy-i szél hatására szakadozottá válik a felhőzet, de hószállingózás, hózáporok még elszórtan kialakulhatnak. A középső tájakon tartósabb hózáporok is lehetnek egy összeáramlás mentén – írja a Köpönyeg.hu.

-2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn napos, gyengén felhős időre számíthatunk reggel kemény faggyal (-10, -3 fok), néhol mínusz 15 fok körülire is hűlhet a levegő. Délután is hideg téli idő lesz, -5, -1 fokot mérhetünk.

Hétfőn napos időre számíthatunk, reggel kemény faggyal
Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ales_Utovko/Ales_Utovko

Kedden északnyugat felől egyre több helyen várható havazás, a nyugati, délnyugati megyékben

havas eső, ónos eső, eső is eshet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 10 és mínusz 2 fok között alakul, de a kevésbé felhős, havas tájakon akár mínusz 15 fokot is mérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 6 és plusz 3 fok között alakul.

Szerdán több helyen és több alkalommal várható havazás, a nyugati, délnyugati megyékben havas eső, ónos eső, eső is hullhat. A minimumhőmérséklet mínusz 7 és mínusz 1, a maximumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű.

Csütörtökön átmenetileg kisüt majd a nap, szórványosan valószínű havazás. A leghidegebb órákban mínusz 10 és 0, napközben mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan gyengén havazhat. A minimumhőmérséklet mínusz 10 és mínusz 1, a maximumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég.

Szombaton szórványosan havazhat, délnyugaton, nyugaton havas eső, eső is eshet. Vasárnap is szórványosan várható kisebb havazás, havas eső, eső. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton mínusz 5 és 0, vasárnap mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton mínusz 1 és plusz 4, vasárnap 0 és plusz 5 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

(forrás:www.origo.hu)

Agyhalál – Ezek csak rongálni tudnak – Plakátrongálásra szólított fel Jakab Péter

Megint Fidesz irodát rongáltak! – Az agresszív ballib propaganda eredményeként betörték egy Fidesz iroda ablakát + olajat kentek a bejárati ajtó elé, hogy elessenek az idősek