in ,

Az RTL egykori sztárja keményen nekiment Gyurcsánynak

„Gyurcsány leánykori neve maga az ördög”

Ferenc testvér közölte a jelenlegi hatalomról:
„Sok 10 milliárd forintot öltek bele abba, hogy az ország nagyobb része azt higgye: „Gyurcsány lánykori neve maga az ördög”.

A magyar kormányról úgy tudom, távol áll Ferenc testvér transz nőként való elismerése. Ez az opció a fényességes Nyugaton dívó foglalatosság, egyelőre.
Amiért milliomodik atyáskodó, illetve anyáskodó bejegyzése megütötte a fülemet, az a következő. A leánykori nevű meggyőződése szerint:
„miközben egy kormánynak feladata VIGYÁZNI a társadalomra, nincs dolga azzal, a családok hogyan rendezzék be az életüket.”

Néhány bekezdéssel lejjebb haza VIGYÁZÓJA Eger politikai helyzetét bonyolultnak nevezve így beszél:
„Arra a helyieknek kell megtalálniuk a nekik megfelelő választ, megoldást.
Azt az egyet nem értem sok mással egyetemben Gyurcsány gondolkodásában, hogyha a helyiek adja Isten, de nélküle találnák meg a nekik megfelelő, nem liberális választ a problémáikra, az önmagukra vigyázó patrióta szellemű megoldást, akkor hatalomba kerülése esetén hogyan képzelné el azt, hogy történetesen az egri polgárokra, a helyi társadalmi közösségre veti óvó és VIGYÁZÓ szemeit.

El kellene már engednie ezt az össznépi demagóg atyáskodást, illetve anyáskodást, a fenébe, már magam sem tudom, hogy mi a korrekt és helyes fogalmazás és megszólítás. Azt azért ne felejtse el, ha hatalmi pozícióba kerülne, pár millió konzervatív beállítottságú ember egyszerre sóhajtana fel, hogy „Na ne, vigyázzon rád a Gyurcsány Ferenc.” Remélem érti, hogy a felkiáltás értelme a konzervatívok értelmezésében ellentétes annak szó szerint vett tartalmával.

Bognár Zsolt  (Parabolha Fb oldal)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Feri érti az országot és kormányzásra készül

Az RTL-es Bognár Zsolt a Momentumot sem kímélte