in ,

Az RTL egykori sztárja elmagyarázza Gyurcsány(ék)nak, hogy neki(k) miért „Game Over”

Holdkórosok

A 2022-es választáskor Orbán Viktor kijelentette, hogy a polgári oldal győzelme „még a Holdról is látszik.”

Maradva hasonlatának koordináta-rendszerénél, így az is kijelenthető, hogy az ellenzék méretes zakója után, ha meg nem is szaporodtak, de konstans állandósággal azóta is bolyonganak a politikai nyilvánosság tereiben a homályos tudattal alvajáró ellenzéki reszelékünk tagjai. Orvosilag a holdkórosság hozzávetőleges diagnózisa a hipnotikus delejezettség eluralkodása. Mi másnak lenne betudható, hogy úgy tesznek, mintha ébren lennének, de az igen ritkán előforduló valós ébrenléti állapotukban mégsem képesek se a rövid, se a hosszútávú memóriájuk élesítésére. Egyszóval felejtenek.

A holdkórosok csapatának ki lenne a masírozási irányt kijelölő legnagyobb alakja, mint Ferenc testvér, akiről tudjuk, hogy saját regnálásának emblematikus eseményeire vagy nem, vagy teljesen másképp emlékszik, mint ahogyan az beleégett a magyar társadalom retinájába. Egyetlen példával alátámasztva a DK-s főnök állapotát, ébrenléti emlékezése szerint „2006 őszén a karhatalmi szervek szükséges mértékben és arányosan jártak el.” No comment!

A libasorban Ferenc testvér mögött bandukoló többiek sem a briliánsan fényes múltbeli tetteik felemlegetésében jeleskednek, hanem pályaszéli kibicként, amikor épp rajtuk van a rontás, harsányan szidják azt a rendszert, amely nélkül egybites kommunikációjuk teljesen összeomlana és kiírhatnák, hogy game over.

Ha csupán két hónapra eltiltanák őket Orbán Viktor nevének a kiejtésétől, meggyőződésem szerint olyan elvonási tüneteket produkálnának, hogy nincs az az orvoskamarai ajánlás, amellyel függésük enyhíthető volna. Mi egyébről tudna beszélni Dobrev Klára Orbán nevének csuklásszerű ismételgetése nélkül, a sok-sok független ellenzéki médiamunkás mi mással tudná teleírni a virtuális hírközlő felületeket. Orbán nevének betűit már annyiszor püfölték a laptopjaikba, hogy ezeket a karaktereket újra kellene gravíroztatniuk, mert már elkoptak az egyoldalú pötyögtetéseik buzgóságától. A DKTV kiírhatná, hogy kéthónapos adásszünetet tart, mert Vágó István, Kálmán Olga, Gréczy Zsolt, meg az aktuális negyedik Jolly jokerük Orbánozásának hiányában az aranyjánosi „szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik” csöndje ereszkedne a stúdiójukra.

Száz szónak is egy a vége, ha éjjelente bárhol, bárki a hazánkban egymás mögött masírozó, árnyalakokat lát, tudja azt, hogy nagy valószínűséggel ellenzékünk kiérdemesült tagjai masíroznak az éjszakában egyfelől irigykedve, másfelől meg szégyenkezve nézve a Holdat, ahonnan képletesen lepillantva tudják ők is, hogy nem csak a jobboldal győzelme, de saját, kapitális vereségük is tisztán látható.

Még egy adalék a végére: a Fidesz egy mostani választáson ugyanakkora támogatottsággal (52 százalék) még nagyobbat nyerne, mint egy évvel ezelőtt, mivel az összefogott ellenzék (30 százalék) a tavalyi eredményénél is gyengébben szerepelne.

Kell még valamit mondanom, Ildikó???

 

Bognár Zsolt /Parabolha Fb oldal/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Összeomlott Budapest közbiztonsága – Gyilkosság történt Soroksáron

Egyetlen hírrel tapossuk el Dobrev „reményváró” kampányát – Íme – Üzenet Dobrevnek: nincs remény!