in , ,

Egyetlen hírrel tapossuk el Dobrev „reményváró” kampányát – Íme – Üzenet Dobrevnek: nincs remény!

Dobrev dühös és elszánt

ELSŐ HÍR

 

Először olvassák a bolgár nő sivalkodását:

Van remény az ország minden részén, ott is, ahol sokan azt érzik, lemondtak róluk. De én soha nem fogok beletörődni, hogy szenvedtek az orbáni inflációtól és rettegtek a holnaptól. Dühös vagyok és elszánt. Kormányt fogunk váltani, hogy soha többé senkit ne tudjon kiszipolyozni az orbáni önkény. Mi itt vagyunk mellettetek, miattatok hozzuk létre az európai Magyarországot. Mert ez nektek is jár. Köszönöm, Nyíregyháza!
MÁSODIK HÍR
A Fidesz–KDNP háromnegyeddel győzne
A BALOLDALI ÖSSZEFOGÁS ELVESZTETTE HÍVEI HARMADÁT
A Fidesz–KDNP támogatottsága egy évvel a választások után is változatlan (51 százalék), a tavalyi baloldali összefogás viszont tíz százalékponttal kevesebb szavazót tudhatna most vasárnap maga mögött (26 százalék) – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális közvélemény-kutatásából. A támogatottsági arányok alapján a Fidesz most háromnegyedes többséget szerezne.

Egy most vasárnapi választáson a Fidesz–KDNP 51 százalékot szerezne listán, amely a hibahatár miatt, a tavalyi 52 százalékos rekorderedményével azonosnak tekinthető – olvasható a Nézőpont Intézet múlt héten készült kutatásában. A felmérés alapján kijelenthető, hogy a háború okozta gazdasági kihívások ellenére és az energiaválsággal terhelt téli hónapokat követően is erős a kormány társadalmi felhatalmazása.

 

 

 

 

 

A kutatás készítői kiemelik, hogy az ellenzéki oldalon egy év után további tíz százalékponttal vált népszerűtlenebbé az egykori közös lista, ami azt jelenti, hogy az egykori baloldali szövetség szavazóinak csaknem harmada elpártolt a közös listától.

A tavalyi választás most vasárnapi megismétlése jelentős átrendeződést eredményezne a parlamentben is.

A mandátumokra váltott támogatottság alapján a Fidesz–KDNP korábbi 135 mandátumos többségét 148 mandátumra növelné a fennálló erőviszonyok mellett, amely a mandátumok majdnem háromnegyedével (74,4 százalék) újabb rekordot jelentene. A baloldal mandátumszáma a tavaly áprilisban szerzett 57-ről harmincra csökkenne (a mandátumok 15 százaléka), mert a főváros azon választókerületeit is elveszítené, ahol 2022 áprilisában még győzni tudott. A 106-ból mindössze két fővárosi körzetben maradna többsége a baloldalnak, a maradék 16-ban pedig már a Fidesz győzedelmeskedne, ahogy a Budapesten kívüli maradék 88 választókerületben is.

 

 

A baloldali pártoktól eltávolodókból a többi ellenzéki párt profitált.

A Mi Hazánk Mozgalom ma megduplázná korábbi választási eredményét, 12 százalékos támogatottságával stabil parlamenti erőnek számítana, ami 12 mandátumot jelentene. Az ő képviselőcsoportjuk lenne a legnagyobb ellenzéki frakció, hiszen a jelenlegi csúcstartó DK-nak a harminc elérhető mandátumon osztoznia kellene a többi baloldali párttal.  A korábban három százalékot elérő Magyar Kétfarkú Kutya Párt pedig jelenleg a választók nyolc százalékát tudná megszólítani, amivel a „viccpárt” biztosan bejutna az Országgyűlésbe.

A 2022-es választás első évfordulója alkalmából március 27–29. között ezer fő telefonos megkérdezésével készült a reprezentatív közvélemény-kutatás. Az egyértelműség érdekében a tavaly összefogó baloldali pártokra a „2022-es választáson közös listát állító ellenzéki pártok” megnevezéssel kérdeztek rá az intézet kutatói.
– olvasható a magyarnemzet.hu -n.

Világos már, Dobrev? Rémlik már valami, Gyurcsányné? Tetszik már érteni?

Úgyhogy csak előre a Dobrevi úton, előre a Fidesz 3/4-éig! Hajrá!

Függöny.

mindenszo.hu

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Az RTL egykori sztárja elmagyarázza Gyurcsány(ék)nak, hogy neki(k) miért „Game Over”

Sivalkodik a korrupt nő – Ukrán gabonaügy: megszólalt Von der Leyen, nem tetszik neki, hogy a kelet-európaiak saját kezükbe vették a döntést