in , ,

Az ostoba, magyarellenes Sargentininek még diplomája sincs

A Soros Györgyemberei által összeállított úgynevezett LIBE-jelentés elkészítésére felkért holland zöldpárti politikusnak, Judith Sargetnininek nemhogy jogi, de semmilyen diplomája nincsen

A Soros Györgyemberei által összeállított úgynevezett LIBE-jelentés elkészítésére felkért holland zöldpárti politikusnak, Judith Sargetnininek nemhogy jogi, de semmilyen diplomája nincsen. Felmerül tehát a kérdés, hogy hogyan tudja Magyarország jogállamiságának meglétét vizsgálni egy olyan politikus, aki minimális jogi ismeretekkel sem rendelkezik?

 

 

A médiaszabadság hiánya, civilek munkájának korlátozása – csak néhány pont, amivel a LIBE-jelentés foglalkozik Magyarország kapcsán, és ami miatt a jogállamiság meglétét kérdőjelezik meg egyesek. A LIBE-bizottság által felkért, Soros György által támogatott Judith Sargentini, aki a jelentést készítette, mint kiderült, az érettségi után az Amszterdami Egyetemen tanult történelmet, de diplomát nem szerzett, mivel egy egész évet sem tanult ott.

Aki egy ilyen dokumentumot jegyez, attól szerintem elvárható lenne, hogy valami minimális ismeretanyaggal vagy tapasztalattal ezen a téren rendelkezzen

– mondta Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az Echo TV Civil Kör című műsorában.

Judith SargentiniFORRÁS: WIKIMEDIA COMMONS/GROENLINKS EUROPA

A képviselőnő viszont természetesen

fent van a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványok lobbilistáján.  

Azonban nem Sargentini az első hazánkat kritizáló európai parlamenti politikus, akinek nincs megfelelő szakmai tapasztalata. A Magyarországot sokszor kritizáló Martin Shulz, korábbi EP-elnök például érettségi nélkül hagyta abba a középiskolát.

(forrás:www.origo.hu)

 

 

AGYHALÁL – Elkezdett igazat mondani BBC riportere: élőben lekevereték

MAGYAR SIKER! – Baji Balázs olimpiai bajnokokat vert, ezüstérmes 110 gáton