in ,

Az origo.hu újságírója üzenete Kamu Gerinek: Ön lebukott, nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt!

Schmitt Pálhoz hasonlóan lemond-e a főpolgármesteri pozíciójáról és az előválasztáson való indulásról?

„Nyílt levél Karácsony Gergely Főpolgármester Úrnak!

Tisztelt Főpolgármester Úr!

A legfrissebb hírek szerint az Ön tanársegédi kinevezése nem felelt meg az intézményi szabályzatnak, mert nem volt meg a feltételként előírt legalább egy C típusú nyelvvizsgája, vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevele. Az adjunktusi kinevezése is szabálytalannak bizonyult, mert a rendelkezésre álló dokumentumok alapján nem kezdte meg a doktorjelölti jogviszonyát.

Ön 2012. március 28-án az Indexnek azt mondta: Pokol lesz Schmitt Pál élete.

Ön 2012. március 30-án az ATV-ben azt mondta: Schmitt Pál piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után Schmitt Pál a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik a köztársasági elnöki intézmény – tette hozzá. A teljes beszélgetés itt látható: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=U4QnDAhlm5I…

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Ön több mint kilenc évvel ezelőtt nagyon élesen támadta a köztársasági elnököt, aki lebukott a hamis doktorijával. Schmitt Pál egyenes férfi volt, és hibáját beismerve lemondott a posztjáról. Visszavonult a politikától.

Ön most bukott le, mivel teljesen nyilvánvalóan nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt! A két eset kísértetiesen hasonló!

Kérdezem, hogy Ön Schmitt Pálhoz hasonlóan lemond-e a főpolgármesteri pozíciójáról és az előválasztáson való indulásról?

Ha megteszi, akkor Ön egy igazi karakteres politikus, aki vállalja a hibáit és annak következményeit!

Ha pedig nem mond le, akkor pedig Önt tudom csak idézni »Piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik«.

Várom megtisztelő válaszát!

Üdvözlettel: Kovács András”

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Csak Kamu Gerire kell szavazni újra – Így épül(het) le Budapest amerikai mintára – San Francisco – Videó

Ez már egészen szánalmas: Kamu Geri reagált a lebukására, de bocsánatkérés helyett csak egy “fideszezésre” futotta