in ,

Ez már egészen szánalmas: Kamu Geri reagált a lebukására, de bocsánatkérés helyett csak egy “fideszezésre” futotta

Miután kiderült, hogy jogszerűtlenül tanított a Budapesti Corvinus Egyetemen, sokakban felmerülhetett, hogy ebből hogyan próbálja magát kihazudni a főpolgármester.

 

Miután kiderült, hogy jogszerűtlenül tanított a Budapesti Corvinus Egyetemen, sokakban felmerülhetett, hogy ebből hogyan próbálja magát kihazudni a főpolgármester. Azonban a következmények nélküli baloldaltól várható módon cáfolat, vagy bocsánatkérés helyett ismét csak egy “fideszezésre” tellett.

Karácsony Gergely végre megszólalt annak kapcsán, hogy kiderült: jogszerűtlenül alkalmazta a Budapesti Corvinus Egyetem. A főpolgármestertől azonban mindössze annyira tellett, hogy megpróbálja elterelni magáról a témát. Bejegyzésében persze volt önsajnáltatás, a kormány hibáztatása, de arra nem tért ki, hogy meg tudja-e cáfolni a róla kiderült információkat, ahogyan elnézést sem kért a hazugságaiért.

 

Látom, csatasorba állították a közigazgatást, hogy legyen muníció az ellenem folytatott lejáratáshoz, legyen mire elkölteni azt a napi 1,5 milliót. Egyet sajnálok, hogy a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat. Legyen hát világos: büszke vagyok arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltöttem a Corvinuson, büszke vagyok a tanítványaimra, büszke vagyok a közösen végzett tudományos munkára. És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem.

– írta bejegyzésében Karácsony. Várjuk a baloldali média felháborodását az ügyben.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Az origo.hu újságírója üzenete Kamu Gerinek: Ön lebukott, nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt!

Ömleni fog idén a pénz a nyugdíjasoknak: nyugdíjprémiumot és 13. havi nyugdíjat is kaphatnak a nyugdíjasok