in ,

Az igazság kimondatott – Volner János: A saját pártom Soros Györggyel szövetkezik

Én a Jobbikért az utolsó csepp véremig küzdeni fogok, amíg megvan a párttagságom, mindent megteszek a pártért

Én a Jobbikért az utolsó csepp véremig küzdeni fogok, amíg megvan a párttagságom, mindent megteszek a pártért – ezt mondta az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Volner János párttagságának felfüggesztésével kapcsolatban. A politikus hozzátette: amilyen irányba a mostani vezetés löki a Jobbikot, erkölcsi kötelessége megvívni ezt a küzdelmet. A politikus kitálalt a párt Soros Györgyhöz köthető kapcsolatairól is.
Volner János elmondta: a Jobbikban még mindig nagyon sok a hazáját szerető, tisztességes magyar ember, szerinte a Jobbik vezetésével van baj.

Nekünk a Jobbik vezetésével, a mostani elnökével Sneider Tamással, frakcióvezetőjével Gyöngyösi Mártonnal van problémánk. Ott látunk olyan ideológiai elhajlást, eltávolodást a Jobbik eredeti értékeitől, amelyet nem lehet tovább tolerálni

– fogalmazott.

A politikus elmondta: Vona Gábor lemondása után őt is felkérték a Jobbik elnöki posztjára, ő azonban ezt tisztelettel visszautasította, mert bízott Sneider Tamásban, aki nemzeti politizálást ígért.

Hozzátette: azért nem vállalta a párt vezetését, mert a saját politikai stratégiája körülbelül 30-35 százaléknyi listás szavazatra lett volna elég, ez azonban kevés lett volna a Jobbik tagságának és választóinak.

Ilyenkor egy tisztességes politikus nem kezd el hazudozni. Én nem akartam azt hazudni, hogy le fogjuk győzni 2022-ben a Fideszt, ha én magam úgy gondolom, hogy körülbelül a szavazatok egyharmadát tudjuk megszerezni

– mondta ezzel kapcsolatban.

Volner János kiemelte: számos olyan eset volt, amikor sikerült megakadályozni a nemzeti érdekek elhagyását párton belül. Ahogy mondta: egy házon belüli féke volt a Jobbik balra tolódásának. Szerinte a Jobbikot megpróbálják balra tolni, ő azonban ennek az útjában áll, ezért próbálják meg lejáratni.
Hozzátette: Sneider Tamás háborút indított ellene a közösségi oldalakon, ezért nem maradt más választása mint hogy tényekkel válaszoljon. Ilyen volt a Jobbik Soros Györggyel való kapcsolata is. Ezzel kapcsolatban elmondta: a párt támogatói között több Soros-hálózathoz köthető személy is van.

Hozzátette: számos háttérinformációval rendelkezik, ezeket azonban nem osztja meg a nyilvánossággal.

Brutális a különbség a Jobbik meghirdetett politikája, választási programja és a valóság között

– tette hozzá. Kiemelte: amíg egykor a Jobbik hívta fel a figyelmet Soros György tevékenységének veszélyére, most a saját pártja kezd el szövetkezni a milliárdossal.

Az esetleges Jobbik-LMP összefogás kapcsán azt mondta: ezzel nyíltan létrejönne a Jobbik balliberális oldallal történő összeborulása. Szerinte Sneider Tamás Vona Gábor régi álmát teljesítené be egy esetleges összefogással.

A politikus elmondta: nyilvánvaló, hogy a mai napig Vona Gábor irányítja a pártot. Sneider Tamást a Jobbik „párt-strómanjának” nevezte.

A Jobbik mai frakciógyűléséről azt mondta:  az ötvenes évek koncepciós eljárásait idézte, rengeteg hazugsággal és mocsokkal.

A teljes beszélgetés:

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

Sivalkodik a hazaáruló – Jávor Benedeken már a kakival töltött postaládája sem segíthet

Bayer Zsolt az ukrán helyzetről – “Lényegesen súlyosabb a helyzet”