in , , ,

Seggfej Újhelyi szerint továbbra sincs Soros terv – miután Soros most járt megint Brüsszelben és megszavazták a betelepítést

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

 

Ujhelyi István – mint ahogy korábban Szél Bernadett is – meg szerette volna tudni, hogy létezik-e Soros-terv. A bukott szocialista politikusnak a legilletékesebb, maga Frans Timmermans, az EP alelnöke válaszolt, akiről köztudomású, mennyire rajong Orbán Viktorért.

Miközben a Soros-tervet maga, az ötletgazda írta le korábban nem is egyszer, az Európai Bizottság úton-útfélen igyekszik annak tényét tagadni. De azért időnként zárt ajtók mögött fogadják Sorost egy kis eligazításra.

Ujhelyi tehát megkérdezte a kötelező kvóta mellett kardoskodó Európai Bizottságot, ezután pedig annak kirívóan migránspárti alelnöke válaszolt: „nincs Soros-terv”, „van viszont számos program és európai kezdeményezés, amely a menekültkérdés megoldását segíti elő”.

Emlékeznek még a szintén bukott, és szintén szocialista korábbi osztrák kancellár, Werner Faymann mit mondott, amikor Ausztria kerítést kezdett építeni a migránsok áradatának megfékezésére? „Nem kerítés, csak kapu oldalsó szárnyakkal.”

Most sincs Soros-terv, csak „számos program” és „kezdeményezés”.

Ezeknek a szocialistáknak a jelek szerint sosem ég le a bőr az arcukról.

 

(magyaridok.hu, Teveli Zoltán)

Az MSZP-t már DK-nak hívják – Az MSZP hattyúhalála egy szociológus szemével

Brit történész: Orbán azt csinálja, amit kell