in

Az év első magyar babája – Nulla óra egy perckor született az év első babája

2018-ban Szombathelyen, nulla óra 1 perckor született az első gyerek, a Markusovszky Kórházban – közölte a Vas megyei kórház.

Az intézmény tájékoztatása szerint Balázs Imre 3130 grammal, 50 centiméterrel, természetes úton jött a világra. A kisfiú a 36 éves édesanya, Kiss Emese Enikő első gyereke. A baba és édesanyja egyaránt jól vannak.

Balázs Imre a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészetén 2018. január 1-jén. A 36 éves édesanya, Kiss Emese Enikő első gyermeke 3130 grammal, 50 centiméterrel, természetes úton jött a világra.FORRÁS: MTI/KRIZSÁN CSABA

A fővárosi Szent István kórházban született 2018 első budapesti újszülöttje. Az intézmény hétfő reggeli tájékoztatása szerint a kisfiú – aki a Flóris nevet kapta – és édesanyja is jól vannak. A kisfiú 0 óra 23 perckor 54 centiméterrel és 3400 grammal született, édesanyja első gyerekeként.

Az új év első fővárosi újszülöttje, Klima-Vécsey Flóris és édesanyja, Vécsey Virág a fővárosi Szent István Kórházban. A kisfiú 0 óra 23 perckor, 54 centiméterrel és 3400 grammal született a 41. hétre természetes úton, édesanyja első gyermekeként.FORRÁS: MTI/MÓNUS MÁRTON

A fővárosi állami intézmények szülészetei közül több helyen is született egyébként gyerek az új év első óráiban.
(origo.hu)

Nocsak, ébredeznek a németek? – Szigorítást sürget több német párt a menedékkérőkkel szemben

Két jó barát, együtt őrzi Európát – „Egyedül Lengyelország fogja eldönteni, hogy akar-e befogadni migránsokat”