in ,

Az ellenzéktől csak pusztításra futja – Tisóczki Flóra vendégírása a PS-en

Az ország és a magyar emberek szolgálata helyett miért arra utazik az ellenzék, hogy pusztítson, kritizáljon és folyamatosan botrányt keltsen

Az ország és a magyar emberek szolgálata helyett miért arra utazik az ellenzék, hogy pusztítson, kritizáljon és folyamatosan botrányt keltsen – teszi fel a kérdést a PestiSrácok.hu-nak írt újabb publicisztikájában Tisóczki Flóra, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség alelnöke, aki írásában a kiábrándító választ is megadja. “Azért, mert csak erre futja!” – szögezi le Tisóczki Flóra. Akiknek nincs politikai kultúrája és ehhez hozzátartozik az intelligencia hiánya is, azok erőből kívánnak nekimenni a falnak – teszi hozzá az IKSZ alelnöke. Tisóczki Flóra PS-írását teljes terjedelmében alább olvashatja. 

Nemrégiben abban a szerencsés és kiváltságos helyzetben részesülhettem, hogy Bősz Anettel, a Magyar Liberális Párt ügyvivőjével, a Párbeszéd frakciójának újdonsült parlamenti képviselőjével folytathattam polémiát az Echo TV vitaműsorában az anya szó használatáról és az anyaságról, mint szerepről.

​Jól látható volt, hogy a vita parttalan, még akkor is, ha a kedves és egyébként igen lelkes képviselő asszony érezte, hogy a part a kapaszkodás ellenére is messze van. Időt és energiát sajnálva, illetve terjedelmi korlátok miatt sem tartom érdemesnek, hogy a téma további boncolgatására felesleges karaktereket pazaroljak. Ami azonban szerencsétlen a szerencsétlenségben, hogy a liberális eszmék világszinten egyre nagyobb teret kapnak és ezekre egyre nagyobb igény mutatkozik a liberálisok „kemény” munkájának eredményeként.

Egyre inkább megszűnik az ellenállás. Ellenállás a kísértésnek, a nyomásgyakorlásnak és annak, hogy talpon maradjanak nemzetek, kultúrák és azt mondják: STOP!

Tisóczki Flóra

Számos felvillantást tehetünk még a tekintetben, hogy például hogyan hatnak a liberális eszmék vagy épp a közösségi média a gyermekvállalásra, a kultúránkra és egy nemzet jövőjére? A liberális nézetek tükrében, miért nehéz sok fiatalnak társat találni? Miként lophatja el egy generáció jövőjét a liberális eszme és az a szélmalomharc, amelyet a globalizáció ellen csak kemény csaták árán lehet megvívni? A fő kérdés az marad: meddig lehet talpon maradni? Meddig lehet ezt így tovább folytatni, amikor a cudar valóság az, hogy az egyik német politikus szerint a német nép nem létezik, amikor nap nap után csak kapkodjuk a fejünket a Magyarországot elmarasztaló uniós ítéletek kapcsán és amikor elvárják azt, hogy ne ismerjük el a nőt és a férfit a maga valójában? Méltatlan, de ilyenkor kezdődik a mélyzuhanás és annak még újabb mélységei, hiszen ​az egyenjogúság, az emberi jogok, valamint a méltóság “címkékkel “teleragasztott zászlók hordozói egyre többször tévesztik el a “​házszámot”​.

Egy dologra ezeken túl pedig továbbra sincs ésszerű magyarázat. Ha egy állampolgár bejut a magyar országgyűlésbe, hogy a választópolgárok érdekeit képviselje, akkor miért kell naphosszat arról hallanunk, hogy valaki épp letegezi a miniszterelnököt és a parlamenti frakciók tagjait?

Ahelyett, hogy konstruktív módon részt kívánnának venni a parlamenti munkában vagy dolgoznának az országért és a magyar emberekért, miért az a céljuk, hogy gyalázzák a tisztelt Ház méltóságát és miért a pusztításra​, a kritizálásra​ és a folyamatos botránykeltésre​ utaznak?

A kiábrándító válasz: mert csak erre futja! Akiknek nincs politikai kultúrája és ehhez hozzátartozik az intelligencia hiánya is, azok erőből kívánnak neki menni a falnak. Ha már emberi jogok és méltóság: ehhez joguk van! Nézzük ezt el nekik!

Vezető fotó: Balogh Zoltán/MTI

(pestisracok.hu)

A Medián nem meri kimondani, hogy a baloldaliak antiszemiták

A nap, amikor igazat adunk Sebestyén Balázsnak – Szurikáta ügy