in , ,

Az állami pénzből főszerepet kapott Nagy Ervin s*ggnyalónak nevezte Kocsis Mátét

Érdekes

Félnótás országgyűlési seggnyalónak nevezte Kocsis Mátét Nagy Ervin színész az RTL Klubnak adott interjújában.
Különös ez a trágárság, hiszen ez a Nagyar Ervin kapott állami támogatásból főszerepet a hatalmas sikert aratott Kincsem című filmben.
A Kincsem, ami minden idők legnagyobb költségvetésű magyar filmje, 3 milliárdos költségvetésből készült. Ennyi költségvetésből jutott azért pármilla Nagy Ervinnek is. Nem is kevés.

Nem kell természetesen hálálkodni, nem erről van szó, csupán arról, hogy nem kéne úgy viselkedni, mint az Oscar díjat nyert Saul fia főszereplője, Röhrig Géza, aki a Kossuth-díj átvétele után 2016-ban, a díjjal a kezében, aznap elment tüntetni a kormány ellen. De Nagy Ervin mégis ezt csinálja. Egyébként a Hídemberben is játszott Nagy, ott is tisztességes gázsival.

Természetesen a Katona József színház (itt dolgozik Nagy Ervin) is jól ki van tömve állami pénzzel. Itt egy kis összehasonlítás a legutóbbi támogatásokról:

  • Új Színház 105 millió forint
  • Örkény Színház 215 millió forint
  • Bábszínház 143 millió forint
  • Kolibri Gyermekszínház 62 millió forint
  • Radnóti Színház 110 millió forint
  • Katona József Színház 320 millió forint

 

Kedves Nagy Ervin! Nem a kormányt kéne tehát baszogatni, aki Neked munkát ad, nem is hálálkodni kéne, elég, ha csak befogod azt az aljas pofádat!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ellenzéki tisztogatás a Szent Margit-kórházban! Csókay András is megszólalt! Nyolc sebész hagyja el a Szent Margit Kórházat

Már megint a magyarok! Magyar kutatók is dolgoztak a CHEOPS műholdon – Videó