in , ,

Az a csúnya Fidesz, a csúnya Putyin, és a csúnya orosz titkosszolgálat „báncsa” a jóságos főpolgármestert!

Ne „báncsák” őt! Nem tehet semmiről!

A főpolgármester szerint megint a Fidesz a gonosz. Meg a Putyin, az oroszok, ja és az orosz titkosszolgálat. No meg a Zorbán is! Ő is nagyon gonosz. A Zorbán a leggonoszabb! Szörnyű dolgokat tesz!

Mert az van kéremszépen, hogy a semmire sem mindenre alkalmas főpolgármester szerint a Városházát nem ők, nem is Bajnai meg a többi nyerészkedő, jutalékra vadászó kretén akarja eladni, hanem a Zoroszok, a Zorbán és a zorosz titkosszolgálatok! Bizony! Ez egyszerűen szörnyű!

Tehát akkor rakjuk össze a képet: a Fidesz, a Zorbán, a Putyin és a zoroszok megvették kilóra Bajnait, Ganspergert, meg Kamu Geri összes emberét, és titkos, megjátszott felvételeken, a Fidesz, a Zorbán és a Putyin, no meg a Zoroszok szervezésében lejáratják a szegény, ártatlan, jóságos főpolgármestert. Tehát a picsogó, férfiatlan főpolgármester megint arra mutogat, akire mindig, és mindig mindenre megvan a válasza, pont úgy, ahogy Maki Zajnak is. A válasz pedig minden esetben „Fidesz!”. Na meg „Zorbán”. És Putyin!

Probléma tehát megoldva, minden mehet tovább a régiben. Legalábbis szerintük ez lenne a jó lépés. Szerintünk meg a lelépés lenne a legjobb döntés, kedves főpolgármester!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Álhíreket terjeszt a független, objektív sajtó (F.O.S.) a PCR-tesztek kapcsán

Közel a vég – Jakab Péter ellen etikai eljárást kezdeményeztek saját párttársai, akik már egy éve tudhattak házasságtörő viszonyáról