in ,

Autósüldözés: húsvéti ajándék a hitvány főpolgármestertől – Mától négy napon át le van zárva a pesti alsó rakpart egy szakasza

Mától ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart egy szakasza

Mától ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart egy szakasza a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt húsvéthétfőn este 11 óráig.

A gyalog, kerékpárral vagy rollerrel közlekedők a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között használhatják autómentes környezetben a rakpartszakaszt. Az Erzsébet híd (Irányi utca) és a Közraktár utca között nem szabad az útpályán gyalogolni.

 

A megnyitott rakpartszakaszt déli irányból az alsó rakpart járdáján, vagy a felső rakparton közlekedő villamosokkal lehet megközelíteni.

Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől érkezők a Március 15. tér villamosmegállóból déli irányba sétálva érik el a rakpartnyitás helyszínét.

A teljes átadásáig a Lánchíd és a kapcsolódó járdaszakaszok továbbra is munkaterületnek számítanak, emiatt a megnyitott pesti rakpartszakaszon közlekedők a Széchenyi István térnél letérve az ajánlott gyalogosútvonalat használhatják; erre a kihelyezett tájékoztatók is figyelmeztetnek.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ez sem tudja befogni – Michael O’Leary nem tud leállni – ismét beleszállt a magyar kormányba a Ryanair ügyvezető igazgatója

Agyhalál – Mindeközben Belgrádban esernyővel ütik-vágják egymást a sertéslapockáért a LIDL-ben! Videó