in ,

Apáti Bence teljesen szétkapja az Indexes Miklósi Gábort!

Az Index elferdítette Kanye West szavait

Rég hallatott magáról a jó Miklósi Gábor, az Index kiválósága. Amikor meg hallatott, abban sem volt sok köszönet. Kevesen vannak, akik e nevet nem ismerik: Miklósi Gábor.

Akik igen, azoknak most inkább valami kellemes elfoglaltságot javasolnék. Például 35 fokban, tűzön napon fussanak le egy félmaratont, esetleg nézzék meg, ahogy Bánó András homlokát törölgetve hazudozik arról, hogy csak egy kicsit hamisította meg azt a bizonyos videót, vagy üljenek le a gyerekeikkel századszorra is megtekinteni a Bogyó és Babóca nevű figurák kalandjait feldolgozó alkotás néhány epizódját, majd fél órán keresztül üvöltsenek egy hatalmas párnába. Tehát alkalmazzanak sokkterápiát. Tényleg segít.

Akik nem hallottak még Miklósiról, azoknak röviden és kíméletesen megpróbálom összefoglalni, ki is az úr. Az Index kiválósága volt az a remek ember, aki nagy dacosan, mint valami túlkoros, minden ellen is lázadó lakli, rettenetesen idegesítő nagykamasz, ülve maradt a Puskás megnyitóján a VIP-páholyban a Nélküled című szám alatt. Mert az azért mégsem várható el, hogy a magasságos Index legmagasságosabb újságírója az egyszerű prolik között foglaljon helyet.

Ami, lássuk be, megesik, ha az embert harcos liberális propagandistának teremtette a Jóisten. Sőt. Az lenne a furcsa, ha ilyenkor büszke magyarként, mint akiben túlcsordul a hazaszeretetet, egyenes derékkal, kidüllesztett mellkassal, teli torokból ordítson a többi 69 999 emberrel. De Miklósi nem csak ennyit tett a liberális forradalomért. De nem ám. Ő hazament és még aznap este, a VIP-ben ingyen hozzávágott söröktől felbátorodva, frissiben meg is írta, hogy milyen hőstettet hajtott végre. Hosszan fikázta a nótát, a hatás és a haverjai kedvéért még azt is befüllentette, hogy fogalma sem volt arról, hogy mit énekel az a sok agymosott futballrajongó – állítása szerint rá kellett keresnie, hogy mi ez az igénytelen és hatásvadász műdal –, majd ha már lendületben volt, botcsinálta zenekritikusként jól megtaposta a székely himnuszt is. Ha már lúd, legyen jó dagadt az a haszonállat. Miután pedig a nép és a jobboldali újságírók – ki ki vérmérséklete szerint – eligazította azzal kapcsolatban, hogy melyik irányba találja a hozzátartozóit, a magyar-, székely-, Orbán-, stadion- és focigyűlölő firkászunk és a komplett Index áldozati pózba vágta magát, majd nekiálltak telezokogni a sajtót és a közösségi médiát, arról hogy ebben a középkorba ragadt fasiszta diktatúrában a nép és bizonyos újságírók nem a létező legnagyobb tisztelet hangján, áhítattal rebegték el minden idők legnagyszerűbb újságírójának, ennek az élő legendának a nevét, hanem csúnyákat mondtak rá, sőt egyesek még olyan szörnyűségekre is vetemedtek, hogy a róla szóló cikkeket az arcképével jelentették meg, sőt egy karikaturista még gúnyrajzot is is készített a mesterről.

Félő volt, hogy egyszer csak megjelennek az ENSZ kéksisakosai, hogy egy csipetnyi demokráciát és liberális kultúrát csempésszenek ennek a hátrafelé nyilazó, bőgatyás, pálinkavedelő, magyarkodó és a progressziót hírből sem ismerő népnek sivár az életébe.

No de nézzük, mit alkotott most Miklósi!

Szerdán egy könnyed bulvárhírrel jelentkezett Gáborunk, amiben arról számolt be, hogy Kanye West vasárnap bejelentette, hogy párton kívüli, független jelöltként indul a novemberi elnökválasztáson. A milliárdos amerikai rapper egyébként eddig harcos Trump-párti volt, az utóbbi időben pedig a koncertjein is csak a híres, Trump kampányszlogenét felidéző Make America Great Again feliratú piros sapkában volt hajlandó fellépni, ami azért fontos információ, mert így válik világossá, hogy miért volt olyan fontos hülyét csinálniuk az Indexnél egy a republikánusokkal szimpatizáló előadóból. Ismert, hogy az Index a hírek szerint a Demokrata Párt befolyása alatt áll, de ugyanerre a következetesre juthatunk akkor is, ha megvizsgáljuk az amerikai politikát tárgyaló cikkeik hangvételét.

Az írás lassan csordogál, ám egyszer csak megérkezünk néhány idézethez. Ezt írja Miklósi Gábor: „A milliárdos rapper az interjúban további meglepő dolgokat is állít: Életében nem szavazott még. Februárban átesett a Covid-19-en. Nem zavarja, hogy elszívja a feketék szavazatait Bidentől. Az abortuszklinikákat is üzemeltető, a tudatos családvállalást propagáló Planned Parenthood nevű szervezetet az ördögtől valónak tartja.”

Ez az utolsó az igazán érdekes, hiszen Miklósi egy ordas nagy hazugsággal igyekszik átverni az olvasóit. Igen, átverés ez a javából, hiszen az Index újságírója nem hülye, nem tájékozatlan, csak aljas. Nagy különbség. Miklósi pontosan tudja, hogy a Planned Parenthood nem arról híresült el, és Kanye West sem azért tartja ördögtől valónak, mert a „tudatos családvállalást propagálja”, hanem mert a szervezetről egyre másra derülnek ki a legkülönfélébb, keresztény ember számára elfogadhatatlan ocsmányságok.

Például, hogy magzati szervekkel kereskednek, hogy azért lobbiznak, hogy a kiskorú gyermekek szülői beleegyezés nélkül is elvetethessék megfogant magzataikat, vagy hogy ellenzik az abortusz előtti, kötelező ultrahangos vizsgálatokat – a kötelező várakozási időszakokat –, de ami a legkegyetlenebb, és ami normális ember számára egyszerűen felfoghatatlan, hogy azt akarják; a terhesség kései szakaszában, akár még születés közben is engedélyezzék az abortuszt – azaz pártolják azt a gyakorlatot, hogy még akkor is beadható legyen a halálinjekció a gyermeknek, amikor már kidugták a fejüket (partial-birth abortion).

Miklósi szerint ez mindössze tudatos családtervezés. Megáll az eszem.

Szerintem viszont Kanye West hibátlanul fogalmazott. Ezek a dolgok túlzás nélkül ördögtől valóak. Egyetlen mentálisan ép ember sem gondolhatja, hogy azok a célok elfogadhatók, támogathatók, vagy Miklósi szavai szerint mindössze a tudatos családtervezést propagálják, amelyekért ez a gyerekgyilkos szervezet lobbizik. Ahogyan Erdélyi Zsolt reklámszakember fogalmazott; eljött az ideje egy főszerkesztő-cserének az Indexnél. Ahol ilyen hazug írások jelenhetnek meg, ott hatalmas baj van.

 

(Apáti Bence, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Hajrá Duda! Andrzej Dudát támogatja a Szövetség Lengyelországért Párt az elnökválasztáson

Feriné tovább gyűlölködik: Orbán, Orbán, Orbán, és Orbán!