in ,

Apáti Bence: Kalácsony Geli nem hétalvó, már fél tízkor kakajózik!

A vloggerkedés igazán népszerű dolog

 

A vloggerkedés igazán népszerű dolog, tudják is ezt a politikusok, így Karácsony Gergely is kipróbálta magát ebben a műfajban.

Hétfőn álmosan, bucira puffadt fejjel, csipás-csíkszemmel, kócosan, egy kakaó mellett szomorkodva jelentette be, hogy mostantól ő bizony korán fog kelni és még a munkával is meg fog próbálkozni. Vagy legalább igyekszik a jövőben megbarátkozni a dologgal.

Na jó, dolgozni azért nem tervez, de kis, rövid videókat fog felvenni, hogy saját maga mellett kampányoljon.

 

Ami rá is fér.

Zárójelben jegyezzük meg, hogy miután az első videójához Deák Dániel elemző odakommentelt, másnap reggel Karácsony már korábban kelt, inget is vett, azonban egy kiadós árulkodással kezdte napot; mélyen és őszintén megbántva érezte magát amiatt, hogy Deák jelezte, hogy fél 10-kor a magyarok többsége már nem kakajózni, meg ébredezni szokott, hanem dolgozni.

Igen, ez történt, egy miniszterelnök-jelölt-jelölt egy elemzővel bonyolódott kommentháborúba.

 

Abszurd, és teljes aránytévesztés.

Csak egy pillanatra képzeljük el, ahogy Orbán Viktor Pulaival, vagy Tóta W-vel kezdi a napot.

De ott tartottunk, hogy Karácsony felcsapott vloggernek, amire égetően nagy szüksége van.

Gergely ugyanis azonkívül, hogy főpolgármesterként nem csinál semmit – nem tehet róla, egyszerűen lusta, így született -, az általa „irányított” főváros kezd összeomlani, az utcákat ellepte a gaz, A-ból B-be egyszerűen képtelenség eljutni, hiszen Budapest egy nagy összefüggő dugó lett, a közbiztonságot felváltotta közbizonytalanság, újra királynak érezhetik magukat az erőszakos koldusok, akiket a közterület-felügyelettel megbízott szakemberek immáron udvariasan és roppant haladó felfogásukról tanúbizonyságot téve békén hagynak, de Geriről helyesebben Gelilől az is kiderült, hogy a saját nevét is képtelen leírni.

 

Ismert, hogy Jakab Péter ajánlóívét is aláírta – meg Márki Zay Péterét, és az összes többi jelöltjével is így fog tenni, hiszen a főpolgármester úrnak hatalmas lelke és szíve van – csak éppen Karácsony Gergely helyett Karácsony GeLgelyt sikerült odakanyarítania.

Itt most a megengedőbb olvasóinknak biztosan eszükbe jut, hogy Gelit nyilvánvalóan megviselte a szokatlanul korai ébredés – ami kétségtelenül össze tudja zavarni a lusta hétalvókat, nyűgössé válnak, és a szörnyű trauma miatt egész álló nap ingerültek és dekoncentráltak lesznek -, csak ugye Orbán Viktor már reggel 6 után nem sokkal az Operatív törzs ülésen szokott lenni, akkor amikor Geli még a legédesebb, és a legigazabb álmát alussza.

Ráadásul a kis analfabétizmussal összefüggésben az a furcsa helyzet állt elő, hogy miközben a függetlenségükre és az objektivitásukra roppant büszke baloldali újságírók a nagylelkű és önzetlen aláírásról a Pravdát idéző cikkekben számoltak be, aközben arról már szemérmesen hallgattak, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt-jelöltje úgy egyébként még arra a bonyolultnak semmiképpen sem nevezhető feladatra is képtelen volt, hogy hiba nélkül leírja a saját nevét.

Akinek rövid az emlékezete, annak mondom, hogy mielőtt a szenilis, és kislányokat előszeretettel szagolgató öregembert, Bident úgymond „megválasztották”, azelőtt a haladó újságírók négy éven át sportot űztek abból, hogy elődjének, Trumpnak (nem feltétlenül lényegi) hibáiból írtak gúnyos és az elnök ALKALMATLANSÁGát alátámasztani hivatott cikkeket.

Heti ötöt.

 

Most viszont vagy kussolnak, vagy felkeresik Gelit, tapintatosan becsengetnek hozzá, hosszan átölelik, megsimogatják a kis kócos buksiját, megtörölgetik a nóziját, együttérzésükről biztosítják, majd egy alákérdezős interjú formájában jól megvédik.

Például így:

-Kedves főpolgármester úr, hogy képes elviselni azt a sok aljasságot, hogy képes még mindig ilyen szexin és megnyerően mosolyogni, hogyhogy még mindig ilyen bámulatosan magas és vékony, miközben a gonosz kormánypropaganda arra vetemedett, hogy beszámolt arról, hogy bár ön középfokú angolt hazudott, egy árva kukkot sem tud semmilyen idegen nyelven.

Vagy:

Hogyhogy ilyen kiegyensúlyozott tud maradni, még úgyis, hogy egyre másra kapja a nemtelen támadásokat?

Legutóbb a kormányzati sajtó arról harsogott, hogy ugyan ön június 9-én azt állította, hogy néhány napon belül számos európai miniszterelnökkel fog találkozni, azonban bár mindjárt szeptember van, de még egyetlen ilyen meetinget sem sikerült leszerveznie?

 

Köszönjük az interjút drága, szép, okos és magas, vékony miniszterelnök.. pardon.. főpolgármester úr. Szeretjük, drukkolunk magának, és sok erőt kívánunk a nemes harcához.

Szóval kellenek ezek a reggeli videók, mert annak ellenére zuhan Karácsony népszerűsége, hogy az összes többi baloldali újság és hírportál elkeseredett utóvédharcokat folytat.

Reméljük, nem hagyja abba, mert nekünk is sok vidám percet szerez velük.

 

(Apáti Bence, origo.hu)

 

 

Add tovább!

Óriási trollkodás! Kocsis sajátos „gasztropolitikai” rímmel üzent Jakabnak

Bravó! Ez aztán az eredmény: már a biciklisek is dühösek Karácsonyra