in ,

Apáti Bence – A Fidesz-gyűlölő balliberális ellenzék a legátlátszóbb, a legkönnyebben ellenőrizhető hazugságoktól sem riad vissza

Sajtómunkások a lenini úton

A BALLIBERÁLISOKNAK ESZÜK ÁGÁBAN SINCS BOCSÁNATOT KÉRNI HAZUDOZÁSAIK MIATT

2015-öt írunk. Döbbenten meredünk a televízióink képernyőire. Nem hisszük el, amit látunk. Idegen emberek százezrei ostromolják Európát. Agresszívak, fiatalok, életerősek. Ellentmondást nem tűrően követelőznek.

Keleti szomszédaink bénultan, feltett kézzel, statisztaként szemlélik az eseményeket és a hömpölygő tömeget. Valamiért nincs meg bennük az akarat, hogy megállítsák a fiatal arab férfiakat. Kétségbeejtő. Frusztráló. Érthetetlen. Aztán, ahogy a Közel-Keletről érkező hadsereg elkezd közelíteni az országunk határaihoz, úgy válik egyre világosabbá szomszédaink bénultsága és tehetetlensége. Az, hogy miért mondtak le a határaik, állampolgáraik védelméről.

Először csak egy-két kósza cikk jelenik meg a honi balliberális sajtóban arról, hogy embernek, európainak kell maradnunk, hogy erkölcsi kötelességünk segíteni a szerencsétlen menekülteknek. Aztán egyre csak szaporodnak a Damaszkuszban és Aleppóban zajló polgárháború borzalmairól szóló érzelgős beszámolók. Helyszíni tudósítások tucatjainak képében zajlik a menekültek iránti érzékenyítés. Lebombázott épületek, robbanások, síró, piszkos, szüleiket a háborúban elvesztő árva kisgyerek képében kapjuk a napi adagot arról, ­miért kell befogadnunk a menekülteket.

Mire ideér a tömeg, már vad fasisztázás és orbánozás közepette dacos belvárosiak százai várják demonstratívan az éhező aleppói árvákat. Akik valamiért csak nem akarnak megérkezni. Helyettük euróezreket, a legújabb táblagépeket és okostelefonokat lobogtató, katonakorú férfiak jönnek. Akik pökhendien szemlélik, majd egy laza mozdulatttal a kukákba dobják a nekik csomagolt szendvicseket, amelyeket a belpesti, jóemberkedő liberálisok készítettek nekik. A szendvicseket, amelyek azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy az idegengyűlölő Orbánnal és szavazóival szemben ők, a liberálisok milyen fantasztikusan jó emberek. Milyen elmondhatatlanul nagy szívük van. Ellentétben a jobboldali állampolgárokkal, akik gonoszak, gyűlölik az idegeneket és fogalmuk sincs arról, mi fán terem a segítség.

Jöttek a Bibliából vett idézetek is, mert az év többi napján a kereszténységet, az egyházakat és a papokat gyalázó ateista liberálisok mindig szeretik megmondani, ki a jó keresztény és hogy ki követi igazából Jézus tanításait. Szeretnek utat mutatni. Világos lett, miért bénultak meg keleti, délkeleti szomszédaink. Mert féltek szembeszállni a progresszív, sok esetben külföldről pénzelt, agresszív liberális sajtóval, amely sikerrel alakította ki azt a képet, hogy fasizmus, nácizmus, idegengyűlölet a határokat megvédeni vagy kérdéseket feltenni. Esetleg megkérdőjelezni a „menekültek” korát, végzettségét, származási országát.

A történet vége ismert.

Tömeges erőszak, több száz emberéletet követelő terrortámadások és a tapasztalás, hogy attól, hogy egy harmincéves arab dolgozni akaró szír paleontológusnak mondja magát, még lehet lusta, a munkától undorodó analfabéta afgán. Sőt inkább az. Tanulság, hogy a Fidesz-gyűlölő balliberális ellenzék a legátlátszóbb, a legkönnyebben ellenőrizhető hazugságoktól sem riad vissza, ha a kormányt támadhatja. A tanulság, a tapasztalás, hogy ezek bármire képesek, és ezt sosem szabad szem elől téveszteni. És hogy a hont foglalni érkezőket hazugságokkal támogató ballib sajtó egy elnézéskérést sem bírt kipréselni magából, miután lelepleződött. Szemük se rebbent a migránssimogató újságíróknak, mentek tovább, mintha mi sem történt volna, s újabb és újabb hazugságokkal támadták a jobboldalt. Legutóbb például azzal, hogy a járvány elleni védekezés legfontosabb eleme a tömeges tesztelés.

Címlapok tucatjain harsogták hónapokon keresztül, hogy csak a széles körű tesztelés állíthatja meg a koronavírus terjedését. Hozták is sorra a nemzetközi példákat, amelyek azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy Magyarországgal ellentétben minden nyugati ország a tömeges tesztelés eszközéhez nyúlt, mert ez a védekezés alapköve. A legfontosabb eleme. De tudták fokozni. A járvány kitörése óta azzal hipnotizálták az olvasóikat, hogy miután Magyarország nem tesztel eleget, egészen biztosan százezrek szenvednek a vírusban, amit a diktatúra megpróbál kozmetikázni. Eltitkolja a valós számokat.

Amiből pedig az következik, hogy elsőre valóban jónak tűnhetnek a fertőzöttségi adatok, és úgy látszódhat, hogy Magyarország kormánya kimondottan jó és hatásos intézkedéseket hozott, de a széles körű tesztelés hiánya miatt ez pusztán illúzió, a járvány egyszer csak el fog szabadulni, tízezrek fognak meghalni. Nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, az ellenzék és az ellenzéki sajtó egy jelentős része ennek a forgatókönyvnek drukkolt.

Gondoljunk csak vissza az operatív törzs első sajtótájékoztatóira, amikor még volt lehetőség élőben kérdezni! Emlékezzünk vissza az Index, a 444, a HVG vagy a Magyar Hang újságíróinak hisztérikusan, vicsorogva feltett kérdései­re. Amelyek nagy része a széles körű tesztelés ­hiányára vonatkozott, és arra, hogy mikor kezdi el végre a kormány a lakosság tesztelését, azaz a valódi védekezést, és mikor fogja beismerni, hogy csak azért nem teszteli le mind a tízmillió magyart, mert fél, hogy kiderül, az ország nagy része koronavírusos.

Így történt. Kár lenne letagadniuk. ­Hadházy Ákos, Szabó Tímea, a ballib orvosi kamara és Karácsony Gergely is átvette az ellenzéki sajtó hazug állítását. Egy emberként követelték a tömeges tesztelést – „inkább tesztek, mint tisztek” –, mert ugye csak az állíthatja meg a vírust. A maradj otthon fontosságáról viszont hallgattak. Pedig az (volt) a legfontosabb. Csak aki a vírusnak drukkol, az nem a valódi, nem az igazán hatásos védekezést fogja reklámozni.

Mára kiderült, hazugsággal próbálták hitelteleníteni a védekezést, hogy hazugságot terjesztettek, hogy hazugsággal akarták megbuktatni a kormányt. Kiderült ugyanis, hogy a „csak a széles körű tesztelés állíthatja meg a vírust”, és a „Magyarország szándékosan nem tesztel eleget, mert retteg, hogy kiderülnek a valós, az eltitkolt adatok”-féle állítások szemenszedett rágalmak voltak.

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora által vezetett kutatás eredményei bebizonyították, hogy az ellenzéki sajtó, élén az Indexszel, hónapok óta álhírek sulykolásával próbálta meg lerombolni a közbizalmat. Az eddig elvégzett 8276 PCR-tesztből mindössze kettő lett pozitív a tegnap zárult, csaknem 18 ezer ember bevonásával tartó országos reprezentatív koronavírus-szűrővizsgálaton.

Ezeknek a magukat függetlenobjektívnak hazudó sajtómunkásoknak semmi sem szent, semmi sem drága, és ahogyan 2015-ben nem kértek bocsánatot a sok-sok hazugságukért, most sem fognak. Mennek tovább a lenini úton, mintha mi sem történt volna. Szemük sem rebben.

 

(Apáti Bence, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Hétfőtől az egész országban megszűnnek a kijárási korlátozások, ugyanakkor védelmi intézkedések továbbra is érvényben lesznek. Itt vannak a részletek

      A primitív Bősz Anett sem járt még életében vidéken – Néhány szó a nyunyókáról