in ,

A primitív Bősz Anett sem járt még életében vidéken – Néhány szó a nyunyókáról

Gúnyolódni…

Van pár ellenzéki képviselő, akinek szemmel láthatóan nem volt gyerekszobája, élettere (ha tetszik: lebensraum) pedig nem terjed ki belpesttől távolabb. Ez a fajta politikus a  körúton osztja az észt az országnak, okoskodik olyan dolgokról, amiket életében nem tapasztalt meg. Na, pont ilyen politikus Bősz Anett is, aki nemrég átlépett a DK-ba az egyik mikropártból. Sokkal jobb. Amilyen lendülettel lépett át a DK-ba, olyan mértékben lett a pofája is nagyobb a belpesti szerencsétlennek. Tevékenysége nagyjából kimerül abban, amit Karácsony Gergely művel: Facebookozik. Azonkívül, hogy a videóiból megtudtuk, hogy karatézik, remekül el tud gáncsolni embereket, még fut is, meg jár konditerembe. Remek. Szabadidejében pedig mint említettük, Facebookozik is.

Bejegyzéseiből általában süt a gyűlölet, a cinizmus, és a pökhendiség. Ebben sem nagyon különbözik a főpolgármestertől. Nagyjából az lehet a különbség, hogy Bősz Anettnek nagyobbak a mellei, mint Karácsony Gergelynek. Ne részletezzük.

Szóval említett DK-s szektatagunk fogta magát, és beleszállt dr. Müller Cecíliába. Ez ma olyan divat ott belpesten. Kiakadt azon, hogy a Tiszti főorvosasszony “nyunyókáról” beszélt. Élcelődött rajta egy kicsit a politikus, meg gúnyolódott, ahogy azt egy belpesti szokta tenni. Látszik, hogy ennek a kreténnek fingja sincs, mi az a nyunyóka. Felhíjuk Bősz Anett figyelmét, hogy a fővárosban az ország mindösszesen 17%-a lakik, a többi, ha úgy tetszik, vidéki. Tehát az ország 83%-át minimum nem érdekli, hogy mit böfög belpesten Bősz. De akkor mi is megkérjük, hogy ne oktassa ki, ne szóljon be a 83%-nak, hagyjuk már végre ezt a népi-urbánus dolgot.

Fingja sincs Bősznek, mi az a nyunyóka, most segítünk neki:

(Kép: ripost.hu)

 

Meg ez is nyunyóka:

(Kép: Ripost.hu)

 

A nyunyóka, vagy alvóka, amit egy gyerek magához szoríthat. Lehet ez egy darab rongy, egy plüssfigura, bármi, ami puha és meg lehet szorítani. Ez a nyunyóka.
Az persze egészen más, hogy hirtelen május 14-én a libsi Wikipédiára feltették a nyunyókát, mint fogalmat, ami a feltöltő szerint nem más, mint “homoszexuális fiatal” (Twink). Gratulálunk! Így működik a Wikipédia, és a szavak jelentésének ellopása libsiéknél.

De térjünk vissza Bőszhöz. Ideje leszállni ketteskének dr. Müller Cecíliáról, oké?
Köszi!

Na, puszi!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Apáti Bence – A Fidesz-gyűlölő balliberális ellenzék a legátlátszóbb, a legkönnyebben ellenőrizhető hazugságoktól sem riad vissza

Már szó szerint anyáznak az autósok Karácsony bringasávja miatt – Videó