in ,

Apáti Bence a Baranyi ügyről: Baranyi a jól megszokott akol-meleghez, a már jól ismert safe spacere készült az ATV-ben

A PestiSrácok munkatársa pedig a polgármester asszonyt megpróbálta a létezésével provokálni.

„Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere a napokban az ATV stúdiójában járt, ahol megrendülten és őszintének tűnő megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy Magyarországon a baloldali, ellenzéki újságírókon kívül élnek és dolgoznak kormánypártiak is.

Rosszul esett, sőt, fájt neki, láthatólag szinte patologikus mértékben traumatizálta a Pesti Srácok munkatársának, Szalai Szilárdnak a jelenléte, aki a polgármester asszonyt megpróbálta úgymond létezésével, és kérdésekkel provokálni.

Baranyi ugyanis a jól megszokott akol-meleghez öltözött, lélekben a már jól ismert safe spacere készült, ahol barátilag, jó hangulatban szokott lehetősége lenni dicsekedni, meg fideszezni, hiszen egy újságíró első és legfontosabb dolga a Fidesz kritizál.. izé a hatalom ellenőrzése.

Na szóval, akkor itt azért van egy kis zavar az erőben.

A fenti definíció ugye a volt indexesektől, a jelenlegi telexesektől származik, és még akkor jött ki a baloldali propagandagyárból, amikor az országban alig-alig voltak ellenzékiek polgármesteri pozíciók birtokában. Csak aztán megérkezett 2019 és az ellenzék néhány emberi hibát kihasználva több várost és kerületet elvitt, azaz: hatalomba, HATALMI POZÍCIÓ!!!-ba került.

A teljesség igénye nélkül Pécs, Budapest, Miskolc, az első, a második és a kilencedik kerület is baloldali vezetést kapott, ahol a kormányt gyűlölő politikusok a mai napig a hatalmat gyakorolhatják.

Azóta a baloldali propaganda szépen halkan, sunyin, meg lábujjhegyen, a szőnyeg alá söpörte ezt a »kizárólag az tekinthető újságírónak, aki a hatalmat kritizálja« kezdetű dolgot, és ott folytatják, ahol abbahagyták, pontosan azt csinálják, mint amit régi harcostársaik, a Nap Kelte, meg a Népszabadság végzett Gyurcsány alatt, és amit ők tettek 2019 előtt, vadul, vörös fejjel, vicsorogva támadják a Fideszt, az ellenzéki polgármestereket pedig szerelmes tekintettel marketingelik, a Rákosi rendszert idéző, egészen zavarba ejtő termelési riportokban számolnak be például Karácsony Gergely és Örsi Gergely progresszív, a várost, a kerületet, sőt, az egész világot szebbé, jobbá meg élhetőbbé tevő fontos és sz_xi intézkedésekről.”

 

– írja Apáti Bence.

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Lemondás helyett, magyarázkodik Vasvári Csaba a Népszavában: “Nem félünk, mert nem vagyunk hajlandóak félni”

Na, erre van pénz, mi? A Pulai András vezette közvélemény-kutató vállalat 2020 óta 40 millió forintnyi megbízást kapott Horváth Csabáéktól.