in , ,

Antiszemita Gyöngyösi, ne hazudj!! A Fidesz nem Putyin érdekeit szolgálja, hanem békét akar – Ti meg fegyvert küldenétek!

Tisztázzuk már

A Jobbik lényegében nem létezik már, ha a Mandiner nem szemlézné folyton ezt a kretén, aljas, hazug, zsidókat összeírni akaró Gyöngyösi Mártont, nem is foglalkoznánk sem vele, sem a pártjával. De Gyöngyösi sajnos bicskanyitogatóan KRETÉN, aljas és hazug, ezért foglalkozni kell vele sajnos!

 

Ezt nyilatkozta az antiszemita politikus:

 

Nyilvánvaló: a Fidesz nem a magyarok, hanem Putyin érdekeit szolgálja.

„Mi egyéb magyarázat lenne arra, hogy a kormány az egyik legfontosabb dolgának azt tartotta, hogy a bizonyítottan KGB-ügynök Kirill pátriárka elkerülje a szankciókat?

 

 

Gyöngyösi! Miről beszélsz, ember? A Fidesz és kormány, Orbán Viktorral az élen a béke pártján áll, ez hol lenne Putyin érdeke? Ha Putyin is békét akarna, akkor egy platformon lenne Orbán Viktorral és az még elfogadható lenne, de nem erről van szó, ember! Ébredj már fel! Ti fegyvert akartok küldeni, az EU küld is, te meg ezt képviseled, aljas, gyilkos módon! Háborúpárti vagy és antiszemita vagy! Össze akartad írni a parlamentben a zsidó képviselőket!

Mit keresel még a közéletben?

Mikor takarodsz már el?

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Nincs mese, a lengyelek meghülyültek – Morawiecki: nincs kizárva a harmadik világháború lehetősége

Ez a két libsi teljesen lejáratja a királyi családot – Rágalmazási ügyben hallgatják ki Harry herceget és Meghan Markle-t