in

Ez a két libsi teljesen lejáratja a királyi családot – Rágalmazási ügyben hallgatják ki Harry herceget és Meghan Markle-t

Samantha Markle azt követően perelte be féltestvérét, miután az Oprah Winfreynek adott interjúban azt állította, egyke.

Sussex hercegét és hercegnéjét egy rágalmazási perben hallgatják ki hamarosan az amerikai hatóságok, amelyet Meghan féltestvére indított – értesült a BBC.

Samantha Markle azt követően perelte be féltestvérét, miután az Oprah Winfreynek adott interjúban azt állította, hogy egyedüli gyermek a családban. Samantha mindezt annyira zokon vette, hogy rágalmazásért beperelte a hercegnét.

Samantha Markle szklerózis multiplexben szenved és kerekesszékhez kötött. A keresetet azért indította, mert ahogy fogalmazott féltestvére nyilatkozata

„hazugság és rágalom, amivel megalázta és szégyenbe hozta őt az egész világ előtt”,

hiszen 17 országban mintegy 50 millió ember követte figyelemmel a Winfrey-nek adott interjút.

Samantha továbbá úgy véli, hogy Meghan „a királyi család hatalmas erőforrásait használta fel arra, hogy hazugságokat terjesszen világszerte róla és édesapjukról, Thomas Markle-ről”.

Az indítvány szerint mindezt azért tette, hogy

így bizonyítsa a közvélemény számára, hogy tényleg a semmiből került a királyi elitbe

– ismertette a lap.

A bíróság elutasította Meghan Markle indítványát

A BBC hozzátette, hogy a bíró elutasította a Meghan Markle által benyújtott indítványt, amellyel a hercegné azt szerette volna elérni, hogy a polgári perben ne kelljen tanúvallomást tennie.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: két undorító sutyerák. Minden hagyományt lejáratnak, tönkretesznek. Gusztustalan.

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Antiszemita Gyöngyösi, ne hazudj!! A Fidesz nem Putyin érdekeit szolgálja, hanem békét akar – Ti meg fegyvert küldenétek!

Budapestet már tönkretette, most Magyarországot járatja le külföldön – Kamu Geri szerint Budapest a jogállamiság és a demokrácia utolsó védőbástyája