in , , ,

Ambrus Petra: Pontosan ilyen miniszterelnök nem kell Magyarországnak

“Pontosan ilyen miniszterelnök kéne Magyarországnak” címmel igyekszik cukormázba forgatva eladni a 24.hu a Justin Trudeauról készült könyvet olvasóik számára.

“Pontosan ilyen miniszterelnök kéne Magyarországnak” címmel igyekszik cukormázba forgatva eladni a 24.hu a Justin Trudeauról készült könyvet olvasóik számára. A kanadai kormányfő azonban államférfiként csupán zoknigyűjteményét, végtelen migráns – és melegimádatát tudja felmutatni.

A cikk egésze egy kiragadott részlet a könyvből, amelyben Trudeau mesél gyermekei születéséről, arról, hogyan lavírozott a munka és családja között, valamint a választóival kialakított közvetlen kapcsolatáról, és a bevándorlók iránti szeretetéről is.

A 24.hu a könyv alapján (már ha mindez igaz – teszik hozzá) pedig nem is kíván mást Magyarországnak, mint egy Trudeau-féle miniszterelnököt. Aki számára eddig ismeretlen volt Kanada kormányfőjének kiléte, annak könnyűszerrel úgy tűnhet, Trudeau egy fiatal, ambiciózus, végtelenül kedves és – ízlése válogatja –, akár jóképű politikusnak mondható. Sőt, mindezekre rátesz egy lapáttal az állandóan a figyelem középpontjában lévő “fantasztikus” zoknigyűjteménye. Nos, Justin Trudeau politikája nagyjából ezen a szinten meg is akad. Emlékezetes, amikor például a G7 ideje alatt büszkén mutogatta a sajtónak páratlan zoknigyűjteménye egyikét, rózsaszín NATO zokniját a sajtónak, valamint politikus kollégáinak.

Az LGBTQ-k és egyéb érdekes humanoidok mellett teljes mellszélességgel kiálló kormányfő másik rendkívül elbűvölő oldala a bevándorlók iránti feltétlen rajongása. Mivel Trudeau antipolitikus mivoltára a példákat napestig sorolhatnánk, ezért csupán néhány, a közelmúltban történt esetet elevenítünk fel:

A hírügynökségek ennyit érzékelnek a Trudeau-jelenségből; Fotó: MTI/EPA/Laurent Gillieron

Ismeretes, a 2017 októberében történt kanadai terrortámadás alkalmával egy férfi elgázolt, majd megkéselt egy rendőrt, amely előzménye lehet a  hosszú ideje tartó migránsáradat Kanadába, így nem ördögtől való elképzelés, hogy közvetlen kapcsolatban áll az albertai Edmontonban történt, dzsihádista terrortámadással.

A kanadai miniszterelnök országával kapcsolatban azt az látszatot építi, hogy Kanada biztonságos és garantálja a menedéket mindenkinek, aki deportálással néz szembe az Egyesült Államokban, illetve a világ többi részén. Azonban az utóbbi időben kicsit vissza kellett venni a menekültek simogatásából, Trudeau kormánya ugyanis egyre több kritikát kap, amiért hamis reményeket táplál a bevándorlókban, ennek következményeként pedig már a hadsereget is be kellett vonni az észak-amerikai országban a menekültek ellátásába.

A liberális álmot megtestesítő “politikai popsztár”nemrégiben azt találta ki, hogy az észak-amerikai országban ezentúl csak azok a munkaadók kaphatnak állami támogatást a diákmunka-büdzséből, akik aláírják: egyetértenek az abortusszal, illetve támogatják a transzneműeket, vagyis teljesen behódolnak a liberális eszméknek. Erről korábban ITT írtunk. 

Ha kell, Trudeau felcseréli a zoknit fejkendőre. Mindegy, csak felfigyeljenek rá a fotósok; Fotó: MTI/EPA/Raminder Pal Szingh

Nem mehetünk el szó nélkül a Trudeau-család egyhetes hivatalos indiai látogatása mellett sem, amikor kvázi egy egész nemzetet megszégyenítve öltöztette be az egész famíliát olyan népviseletbe, amelyet a helyiek legfeljebb egy indiai esküvőn viselnének. Trudeaunak azonban az indiai divatozás sem volt elég, még az egyik hagyományos táncban is kipróbálta magát. Az már csak hab a tortán, hogy a borzalmasan sikerült látogató alkalmával a delegáció tagja volt, és számos eseményre meghívták Jaspal Atwalt, akit máig azzal vádolnak Indiában, hogy 1986-ban megpróbált meggyilkolni egy Kanadába látogató indiai minisztert Vancouver-szigeten. Amint arról már portálunk beszámolt, Magyarországon a haladó Nyugat által olyannyira támadott civil-törvény csak hazánkban zavaró, tekintve, hogy Kanadában éppen egy hasonlót igyekeznek bevezetni úgy, hogy egy olyan törvénymódosítást próbálnak elfogadni, amely megakadályozza, hogy külföldről finanszírozott civil szervezetek beleszólhassanak a legkésőbb 2019-ben kiírandó választások eredményeibe, de megfaragnák a kampánypénzeket, illetve rövidítik a választási kampány idejét is. Úgy tűnik diktatúra épül az óceán túlpartján is.

Vezető kép: Reuters
(Ambrus Petra, pestisracok.hu)

AGYHALÁL – A libsik most önálló „oktatásegészségügy” minisztériumot követelnek

Márki-Zay rekordidő alatt tönkrecseszte Hódmezővásárhelyt