in ,

AGYHALÁL – A libsik most önálló “oktatásegészségügy” minisztériumot követelnek

De minek?

Megint jönnek, követelődznek. Most oktatásügyi és egészségügyi minisztériumot akarnak. Ha a Fidesz létrehozná akkor máris jönne négy éven át a vádaskodás: Milliárdokat költenek a két minisztériumra, de semmivel sem javul az ágazatok helyzete.
Ez is lehetne egy ok, amiért felesleges a két minisztérium.
A másik, hogy a balliberális kormányok alatt is volt egészségügyi minisztérium és oktatási minisztérium, mégis lerohasztották mindkettőt. Ágyszámleépítések és kórházbezárások jellemezték a szocialisták korszakát és mindezt hatalmas minisztériumi fizetésekért. Megérte? Aligha.

Ezzel szemben “azelmúltnyócévben” most tényleg felújítottak több tucat vidéki kórházat, megfeleződtek a várólisták, dupla annyi CT készülék van az országban, és most jönnek a budapesti fejlesztések, szuperkórházak.
Anno a libsi Magyar Bálint oktatási pusztítását is megtapasztalhattuk, ezzel szemben most van életpályamodell, amit a pedagógusok bizony ki is használnak és egyre több fiatal pedagógus kerül be a rendszerbe ennek eredményeként, magyarán egyre több a tanár hazánkban. Ami szintén komoly eredmény.

Na, kedves LMP, ezért nem lesz “oktatásegészségügyi” minisztrérium!
Majd, ha Ti kormányoztok, diktálhattok, de addig is a minisztériumok összetételébe talán nem kellene beleokoskodni.

Na puszi!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Morvai: Magyarországnak történelemformáló szerepe van az EU-ban

Ambrus Petra: Pontosan ilyen miniszterelnök nem kell Magyarországnak