in ,

Ambrus-Jobbágyi Zsófia kiakadt: kikérem magamnak, hogy a Szél–Bősz–Szabó-trió álljon ki az én jogaimért!

Újraértelmezett nők

„Sztriptíztáncot kellett egy feladat részeként előadnia a ValóVilág nevű beköltözős valóságshow-ban, amely immár tizedik évadát éli jelenleg az RTL Klub társcsatornáján, az RTL II-n. Ugyanebben a műsorban gyakorlatilag belépő a kamerák előtti légyott, a különböző  témájú játékok és egyéb, a szereplők lejáratását célzó feladatok.

Természetesen nem ez az egyetlen, az RTL-csoport csatornáin futó műsor, amely ­szereplőit megalázó és méltatlan helyzetben ábrázolja. És persze mondhatjuk, hogy a valóságshow-k esetében mindenki felelőssége teljes tudatában dönt a szereplésről, ám felmerül a kérdés: képes-e átgondolt döntést hozni egy huszonéves fiatal, aki azt látja példaként maga előtt, hogy a ValóVilág szereplői mára ugyanezen csatornákon műsorvezetők és főműsoridős szórakoztató show-k főszereplői? Vagyis, aki »elég jól teljesít«, jegyet vált magának a show-bizniszbe, amivel természetesen jár pénz, paripa, fegyver. Na de milyen áron?

Ugyanezen csatorna szilveszterkor menny­be ment, ugyanis miután éjfélt ütött az óra, nem közvetítette Áder János köztársasági elnök beszédét, helyette egy hátrányos helyzetű emberekből (is) álló kar énekelte el a magyar himnuszt, amelyet Fischer Iván, a Budapesti Fesztiválzenekar vezetőjének néhány mondatos köszöntője követett. A Hvg.hu szerint az RTL Klub megmutatta, hogyan lehet »megható szeretettel boldog új évet kívánni«. Elgondolkodtató.”

 

(Ambrus-Jobbágyi Zsófia)

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Zsolt rendkívüli írásban emlékezik meg a Capitoliumban agyonlőtt nőről

Hadházy brutális pofáraesése – A halottasházért egy ellenzéki önkormányzat felel. Koronavírusos áldozat pedig nem volt