in ,

Alakul a buli! Gyurcsányék szétcincálják Maki Zajékat: nekiment Maki Zaj mozgalmának a DK

A Gyurcsány-párt szerint Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket.

Szerda este közleményt juttatott el a DK az MTI-hez, melyben kifejtik, hogy „Szigetszentmiklós MMM-es polgármestere a Fidesszel összejátszva puccsolta meg az ellenzéket”.

„Szigetszentmiklóson 2019-ben a hatpárti koalíció és az MMM támogatásával ellenzéki többségű városvezetés jött létre, Nagy János (MMM) polgármester vezetésével. Szigetszentmiklós a mai nappal megszűnt szabad városnak lenni. Nagy János ma puccsot hajtott végre a Fidesszel együtt, eltávolítva azokat az ellenzékieket, akiknek mandátumát köszönheti és akik szívvel-lélekkel városunk fejlődését szolgálják” – fogalmaznak a közleményben.

Hozzátette: „Nagy János bosszúvágyának eddig csak én estem áldozatául, amikor jogszerűtlenül felmentett alpolgármesteri pozíciómból, miután az 2021-es ellenzéki előválasztáson feleségem, Jószai Teodóra jelöltként színre lépett. Előválasztási vereségét követően Nagy János az előválasztás szellemiségét és a hatpárti együttműködés céljait súlyosan megsértve utasította vissza az Egységben Magyarországért közös jelöltjének támogatását, miközben a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének médiafelületet biztosított a városi újságban”.

„Nagy János ma végleg igazolta, hogy számára az út a Fideszen keresztül vezet tovább, amikor civil, DK-s, Momentumos, és MSZP-s képviselők, bizottsági elnökök, delegáltak és felügyelő-bizottsági tagok helyére személyes ismerőseit, valamint a Fidesz delegáltjait ültette. Az egyetlen MSZP-s képviselő asszisztálásával – akit a helyi MSZP köztartozásai miatt két évvel ezelőtt leváltott elnöki pozíciójából – még a kritikus hangot megütő többi MSZP-s tagot is leváltotta pozíciójából.Jómagam már néhány héttel ezelőtt lemondtam alpolgármesteri megbízatásomról, mert vállalhatatlan volt Nagy János politikája. Akkori döntésem a mai napon beigazolódott” – írja a Gyurcsány-párt.

(MTI)

 


 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Ez most komoly!?!? Börtönt kockáztat, aki 19 fok fölé fűti a házát Svájcban

Nézzenek oda: román kiállás a magyarok mellett – A román elnök bízik benne, hogy Magyarország és Brüsszel megtalálja a legjobb megoldást az uniós pénzekről