in ,

Aláírásban állunk ki Müller Cecília mellett! – Köszönet Müller Cecília Tisztifőorvos Asszonynak

A Lovas István Társaság elnöksége nyílt levélben fordult Müller Cecília tisztifőorvoshoz.

A közleményhez ezennel a mindenszo.hu szerkesztő Csapata is csatlakozik.  És erre kérjük a többi hírportál munkatársát is, csatlakozzon Kondor Katalinék aláírásgyűjtéséhez! 

 


„Köszönjük a munkáját, köszönjük a higgadtságát, okosságát és sugárzó jóindulatát” – fogalmaznak levelükben, amelyet a társaság nevében Kondor Katalin elnök írt alá.

 

Tisztelt Tisztifőorvos Asszony, kedves Cecília!

A Lovas István Társaság Elnöksége és sok száz támogatója nevében írok Önnek. Valamennyien szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket azért a munkáért, melyet Ön naponta végez, s hosszú ideje fáradhatatlanul bizonyítja, hogy jóindulattal, kedvességgel, türelemmel és szigorúan a tényekhez ragaszkodva kell és lehet szólni az emberekhez. Az a néhány rosszindulatú gáncsoskodó, aki nélkül úgy tűnik, nem történhet semmi ma a világban, szóra sem érdemes. Amerre csak járunk – és elnökségünk tagjai, természetesen betartva a járványra vonatkozó előírásokat, nagyon sok emberrel állnak kapcsolatban –, szerte az országban azt tapasztaljuk, rég nem látott rokonszenv övezi Önt. Az így megismert többség nevében is szeretetünkről kívánjuk Önt biztosítani. Köszönjük a munkáját, köszönjük a higgadtságát, okosságát és sugárzó jóindulatát. Sok erőt kívánunk a feladataihoz, természetesen segítő munkatársainak is.

Kondor Katalin
újságíró, a Társaság elnöke

A levélhez csatlakozik a Demokrata és a demokrata.hu szerkesztősége, és erre biztatjuk olvasóinkat is. Aki egyetért a fentiekkel és köszönetet mondana Müller Cecíliának, ERRE A LINKRE KATTINTVA vagy alább, a „petíció aláírása” mezőben megteheti, illetve cikkünk továbbításával erre buzdíthatja ismerőseit is.

https://www.peticiok.com/signatures/koszonjuk_dr_muller_cecilia_tisztiforvos_asszony_munkajat/

 

(demokrata.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

A felvidéki magyarok is üzentek Szabó Tímeának

Agyhalál – Varju László forradalmasította a maszkviselést | KÉP