in ,

Akár 100 évre is elronthatja az ország sorsát a migránsválság

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint akár 50-100 évre is „elronthatja” az ország sorsát, ha nem sikerül megállítani a migrációt

 

Tuzson Bence az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta, egyre több állam vélekedik Magyarországhoz hasonlóan az illegális bevándorlásról. A visegrádi négyek, az Egyesült Államok, Ausztrália és – a vasárnapi választások után valószínűleg – Olaszország is úgy gondolja, nem akar bevándorlóországgá válni.

Tuzson Bence.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A csata már nemcsak az Európai Unióban, hanem az ENSZ-ben is zajlik – fogalmazott az államtitkár, hozzátéve, hogy a világszervezet javaslatában összemosódik a menekült és az egyik országból a másikba elköltözni akaró migráns fogalma.

Tuzson Bence a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, az ENSZ javaslata szerint a migráció emberi jog, amelyet a világszervezet szerint támogatni kell, a határvonalakat pedig meg kell szüntetni.

Magyarország ezzel szemben azon az állásponton van, hogy a migráció rossz, a határokat meg kell erősíteni és minden országnak joga van eldönteni, kivel akar együtt élni – nyomatékosította.

(forrás: Bácskai Balázs, 888.hu)

A libsik vinnyognak – Tovább erősödik az olasz jobbközép koalíció

Soros György befolyása alatt álló, zsarolható emberek akarnak kormányt alakítani