in ,

Agynéma Niedermüller: kerítések helyett befogadásra lenne szükségünk + mindenszo.hu kommentár

Fogadd be Te a házadba az agysebészeket

mindenszo.hu kommentár: Mi meg naívan azt hittük, ahogy magyar földre teszi a lábát ez a hazaáruló agynéma, azonnal kattan a bilincs a kezén és hazaárulásért a bíróság elé kerül végre. De nem. Ehelyett osztja az észt, még mindig. A hazaáruló pofájára van írva minden gazemberség és gyűlölet. Csak rá kell nézni.

Niedermüller: kerítések helyett befogadásra lenne szükségünk

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy Magyarország vegyen részt egy közös, európai menekültügyi politika kialakításában és végrehajtásában, mivel álláspontjuk szerint Európának nem kerítésekre és kirekesztő intézkedésekre, hanem nyitott, befogadó társadalomra lenne szüksége.

A Brüsszelből hazatért bevándorláspárti Niedermüller Péter, a DK-alelnöke a szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy jelenleg a menekültügy az egyik legmegosztóbb téma az EU-n belül, és a következő éveknek a migráció lesz az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb témája. Hozzátette, ez egy olyan globális kihívás, amelyet nemzetállami kereteken belül nem lehet megoldani.

Niedermüller Péter

Fotó: MTI Fotóbank

Niedermüller emellett leszögezte, hogy a Demokratikus Koalíció nem hisz abban, hogy kerítésekkel, elzárásokkal és egyéb „kirekesztő intézkedésekkel” meg lehetne állítani a folyamatot.

A DK szerint egy nyitott, szabad, befogadó európai társadalomra lenne szükség”

– mondta Niedermüller Péter.

(forrás: Bertha László, 888.hu)

Agynémák – Egy napig az Európai Unió zászlajáért tüntetnek a liberálisok + mindenszo.hu kommentár

BÚCSÚ – Videóüzenetben búcsúzott Lázár János a kormányzati munkától (VIDEÓ)